Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

jessica nın sayfasına girdim şimdi yeni dvd çıkarmış ama indirilmiyor tabi satışta şuan leslie esintileri var sanki ama güzeldi tanıtım videosu

Sabah ki 4 fast mil üstüne akşam 20-25 dakika bölgesel karın çalışması yaptım. Tabi ısınma ve soğuma yaparak. Vicdanım rahat bir şekilde uyuyabilirim bu gece. İyi geceler herkese.

Bahar yorgunlugunuz basladi mi kizlar? Sporumu, isimi gucumu yapiyorum ama surunerek diyebilirim. Buna karsi yaptiginiz herhangi bir sey var mi?

günaydın kızlar
deryacım yan simitler ve mide bölgesi için ne önerirsin.
evde youtube açamıyorum. o nedenle videoları işte indiriyiroum. varsa bi önerin bugün indirmek hafta sonu yapmak istiyorum.

günaydın kızlar
deryacım yan simitler ve mide bölgesi için ne önerirsin.
evde youtube açamıyorum. o nedenle videoları işte indiriyiroum. varsa bi önerin bugün indirmek hafta sonu yapmak istiyorum.
Kaca kadar lazim bugun bakip ozelden link atayim.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sırt ve göğüs çalışması,kalça ve basen ardındanda leslie 3 mile

3 milll tammm42 dakika yaptımmmm,oleyyy,arkada bencileyin balık etlice hatunlar vardı çok eğlenceli geçti,hatta son 5 dk da arkadan biri yaptırdı,hımmm neyse iyi oldu,hergün kafama göre bir video seçip yapsam olurmuki
deryacım,85 varım heralde,boy 168,60 a kadar vermem gerekiyor ama bakalım

ilk gün 20 dk dayanabildim,2. gün 15 bugün 42 ayıptır söylemesi
Canim lesliede her gun degisik video yaparsin hic sorun yok. Ilk haftani zaten alisma ve kondisyon arttirma olarak kabul et. Hic birimiz maratoncu dogmadik. 3 mille epey bir kilo verirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…