• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı tırnaklar için yapmanız gereken

• Konu Sahibi Konu Sahibi ehrimer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ehrimer

Ziyaretçi
sağlıklı tırnaklar için yapmanız gerekenler.
Bakım İçin;
1 saf zeytin yağı
2 limon
bunları bir kapta karıştırıp 15 dakika boyunca tırnaklarınızı içine sokun ve 1 ay boyunca uygulayın geçten mükemmel oluyor ne kırılma nede incelme olmuyor ara ara tekrar ederseniz tınaklatınız çok güçlü olacaktır.
-Parlatıcı ojeniz az kalınca içine limon sıkın ve onu karıştırıp tınaklarınıza sürün buda güzel bir çözüm.
-Arkadaşlar şunuda unutmayın koyu renk oje sürdüğünüzde tırnaklar sararıyor bunun içinde koyu oje sürmeden önce bir kat parlatıcı sürün sararma olmayacaktır.

cnm tşk ederim benim tırnaklarım çok cansız aynı saç ucları gibi catallanıp kırılıo uzatamıyorum tırnak yiyen biriyim daha doğrusu tırnak kenarındaki etleri yolarım hep alışkanlık işte o yüzden limon süremem ama zeytin yağını denicem bildiği başka bi tırnak bakım yöntemi olan varsa yazarsa sevinirim

cnm tşk ederim benim tırnaklarım çok cansız aynı saç ucları gibi catallanıp kırılıo uzatamıyorum tırnak yiyen biriyim daha doğrusu tırnak kenarındaki etleri yolarım hep alışkanlık işte o yüzden limon süremem ama zeytin yağını denicem bildiği başka bi tırnak bakım yöntemi olan varsa yazarsa sevinirim
hihoyyyt
Zeytin yağının içersine Alüminyum Folyo koyup onu tırnaklarınla ezersen demir ihtiyacını karşılayacaktır ama hergün 15 dk. yapmalısın 1 ay boyunca daha sonra tırnaklarındaki değişikliğe görre azaltabilirsin

sağlıklı tırnaklar için yapmanız gerekenler.
Bakım İçin;
1 saf zeytin yağı
2 limon
bunları bir kapta karıştırıp 15 dakika boyunca tırnaklarınızı içine sokun ve 1 ay boyunca uygulayın geçten mükemmel oluyor ne kırılma nede incelme olmuyor ara ara tekrar ederseniz tınaklatınız çok güçlü olacaktır.
-Parlatıcı ojeniz az kalınca içine limon sıkın ve onu karıştırıp tınaklarınıza sürün buda güzel bir çözüm.
-Arkadaşlar şunuda unutmayın koyu renk oje sürdüğünüzde tırnaklar sararıyor bunun içinde koyu oje sürmeden önce bir kat parlatıcı sürün sararma olmayacaktır.

ya ben parlatıcıyla limonu denedim,bide zeytinyağıyla limonu deniyim bari.. çok ince tırnaklarım hamur gibi yaa:((

Back