- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sürekli içerim günde 3 litre veya daha fazlasını içerim damacana dayanmaz kızSu içmeyi ihmal etmiyoruz tabikideeeee ama ben hiç içemiyorum aklıma gelmiyor
su içmeyi birbirimize hatırlarsak diyorum ne dersiniz acaba![]()
Yaaaa ne güzel kuzu hiç icemem ben offfBen sürekli içerim günde 3 litre veya daha fazlasını içerim damacana dayanmaz kızben sana mesaj atar hatırlatırım
Şu an pul biberli limonlu yoğurdumu yiyorum tadı değişikYaaaa ne güzel kuzu hiç icemem ben offf![]()
Hahahah resim isteriz yere yer şifa olurŞu an pul biberli limonlu yoğurdumu yiyorum tadı değişik![]()
Ohooo yedim bitirdim hahahaha yarına artıkHahahah resim isteriz yere yer şifa olur![]()
![]()
Kefirin yanındaki ne kuzu havuç muuAra öğün![]()
Yok kuzu galeta kuzummmKefirin yanındaki ne kuzu havuç muu![]()
Galeta ne unu mu onu öyle mi yiyorsunYok kuzu galeta kuzummm![]()
Bu tahta olan çubuk varya ondan kuzuGaleta ne unu mu onu öyle mi yiyorsun![]()
Bilmiyordum kuzu neyse afiyet olsunBu tahta olan çubuk varya ondan kuzu
Bak bu kuzumBilmiyordum kuzu neyse afiyet olsun![]()
Hee şimdi bildim kuzu güzel bunların tadı du bende aldıram kocişeBak bu kuzum
Aldır aldır tabikideHee şimdi bildim kuzu güzel bunların tadı du bende aldıram kocişe![]()
Oh erkencisin canım mis gibi görünen vallahi ıspanak Ben de mi yapsam ne yapsam acaba Sabahnden mi kaldı omletAkşam yemeğim![]()
Evet çiçeğim ikiye böldüm sabahki omletiOh erkencisin canım mis gibi görünen vallahi ıspanak Ben de mi yapsam ne yapsam acaba Sabahnden mi kaldı omlet