- Konu Sahibi armanselin
napim işte
Süslen püslen kuğu halini al.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napim işte
slm arkadaşlar,
gnlerdir bakıorum sayfaya,okuorum herşeyi,bende bu listeleri uygulamak istedim ve pazar başladım,ne yazıkki pzt regl oldum,gene de bırakmadım,umarım verebilirim kilo.
İnşallah hepimiz veririz :)
boyum 1.70 kilom 60,hep 50-55 arasıydım,nişanladım kilo almaya başladım :) ,60 kilo olmak istemiyorum
beni de aranıza katarsanız çoooook sevinecemm
Küseriz kiiii. Di mi Berivan?
küseriz kiiii. Di mi berivan?
ya kızın aklına koyup koyup durma , ikimiz paylaşırız
Hoş geldin canım aramıza. Azmini tebrik ediyorum öncelikle. Hep beraber kurtulacağız bu fazla kilolardan. 1.70 boya 60 kilo kötü mü duruyor ya? :18:
:) yok öle kötü durmuoda ben alışık deilim,pantolonlarım olmamaya başladı,ve azıcık popomdanşikayetçiyim,herkes büyük deil dio ama benimki takıntı halini aldı,oyüzden vermek istiorum :)
Süzül tabii. Bence nesfit yemeyin çok şekerli yahu. Zaten onu zayıflamak için yiyorsan 2 öğün sadece onu yemek gerekiyr. 1 öğün de bilmem kaç kalorilik beslenmen gerekiyor.
olmaz son kullanma tarihi geçer
seni istemeye geliyorlar sen pc basındasınnn cık cık cıkk
eneeee durun heyecanımı alın ya, gecikeceklermiş 5 buçuk gibi geleceklermiş. Bende 6 da çıkarım
çok çirkin kız oldu bu melek bencede
ifiraf et hepsini bitirdin işte
Ama o beni düşünüp Selinle bana yolla demişti şimdi onu satamam. :26: Sen bana ver ben yollarım ona kendiminkilerden.
yo sütlüleri çayla içtim, bitterleri kaldı alın mı
hihihhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heycanını yerim senin kız olacak heyecan hadi yavaştan hazırlan durumları bildir ama bize kuzummmm
istemem buğün gelenden yolla o zaman sütlü