Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Sizi buna sürükleyen neydi yani neden dış gebelik olduğunu düşünüyordunuz ve nasıl sağlıklı olduğunu öğrendiniz paylaşır mısınızHepinizin başını şişirmiştim dış gebelik mi diyebugün öğrendim sağlıklı iç gebelık kızlarr
![]()
6 ay önce dış gebelik geçirdim mtx iğnesi ile tedavi oldum tekrar olmaktan çok korkuyordum tekrarlaması %20 çok şükür sağlıklıHayırlı olsun. Sizi buna sürükleyen neydi yani neden dış gebelik olduğunu düşünüyordunuz ve nasıl sağlıklı olduğunu öğrendiniz paylaşır mısınız
TeşekkürlerNe güzel haber maşallah tebrik ederim![]()
Sizin adiniza sevindim nasil gebe kaldiniz ne kullandizniz acabaHepinizin başını şişirmiştim dış gebelik mi diyebugün öğrendim sağlıklı iç gebelık kızlarr
![]()
Özel bir şey kullanmadımSizin adiniza sevindim nasil gebe kaldiniz ne kullandizniz acaba
Ovülasyon filan yaptiniz mi rahim filmi filan cektirdiniznmi, amh niz kacti acabaÖzel bir şey kullanmadım
Bize de dua etHepinizin başını şişirmiştim dış gebelik mi diyebugün öğrendim sağlıklı iç gebelık kızlarr
![]()
Normal de pek düşünen bir insan değilim umursamam ama nasıl bir şeyse annelik her detayı düşünüyorsun ama içini ferah tut kalp atışını duymak o kadar güzel bi his kiBize de dua et
Bende kalp atışı için gün sayıyorum her gün kafamda senaryo
İnşallahİçini ferah tut yeter, Allah'ın izniyle her şey güzel olacak
Merhaba ben de 6. Haftadayım özel değilse süreciniz nasıl gidiyorHayırlı olsun. Sizi buna sürükleyen neydi yani neden dış gebelik olduğunu düşünüyordunuz ve nasıl sağlıklı olduğunu öğrendiniz paylaşır mısınız
Kalp atısı duydunuz mu ne zaman duydunuzBize de dua et
Bende kalp atışı için gün sayıyorum her gün kafamda senaryo kuruyorum.
19 unda keseyi gördük, kalp atışı için ise 31inde randevum var, hayırlısı artıkKalp atısı duydunuz mu ne zaman duydunuz
Bende 23 ünde kese gördüm kalp atısı için 5 ini bekliyorum ama ara ara lekelerim oluyor çok az açık kahve doktora gideceğim yarın inşallah sağlıkla tutunur19 unda keseyi gördük, kalp atışı için ise 31inde randevum var, hayırlısı artık![]()
Bu süreçte bana hiç vakit geçmiyor, lekelenme yaşamadım. Bir an önce duysam da her şey yoluna otursa diyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder bir an önce kucağımıza alırız, hemen doğum vaktine ışınlanmak istiyorum.Bende 23 ünde kese gördüm kalp atısı için 5 ini bekliyorum ama ara ara lekelerim oluyor çok az açık kahve doktora gideceğim yarın inşallah sağlıkla tutunur![]()
Bende aynı şeyleri hissediyorum biraz fazla evhamlanıyorum ama kalbi duysam rahatlayacağımBu süreçte bana hiç vakit geçmiyor, lekelenme yaşamadım. Bir an önce duysam da her şey yoluna otursa diyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder bir an önce kucağımıza alırız, hemen doğum vaktine ışınlanmak istiyorum.![]()
Ya bende sizin gibi bi yoldaş arıyordum. Midem bulanıyor gün içinde özellikle yemek yerken yarım kalkıyorum devam edemiyorum. Saat başı açıklıyorum beni rahatsiz eden en büyük konu bu sürekli açım. Ve asla doyasıya yemek yiyemiyorum iştah gidiyor sofrada. Arada bel ağrısı çekiyorum. Sürekli olmasa da baş ağrım var. Geçen p.tesi yani 5.haftada keseyi gördüm çok şükür yarın da randevum var kalp atışini görmek için gidicem. Ben şuan böyleyim siz de nasıl gidiyorMerhaba ben de 6. Haftadayım özel değilse süreciniz nasıl gidiyor
Bende kokulardan hoşlanmıyorum. Arada sırada midem bulanıyor ama oturunca yiyorum. Balık kuruyemiş gibi şeyleri zor yiyorum. Bende leke gelmişti progestan kullanıyorum kesildi dün tekrar geldi ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ama 18 ay hiç oluşmadı biraz telaşlıyım sağlıkla bu süreci tamamlamak istiyorum. Ben 5+2 yim siz tam ne kadar oldunuzYa bende sizin gibi bi yoldaş arıyordum. Midem bulanıyor gün içinde özellikle yemek yerken yarım kalkıyorum devam edemiyorum. Saat başı açıklıyorum beni rahatsiz eden en büyük konu bu sürekli açım. Ve asla doyasıya yemek yiyemiyorum iştah gidiyor sofrada. Arada bel ağrısı çekiyorum. Sürekli olmasa da baş ağrım var. Geçen p.tesi yani 5.haftada keseyi gördüm çok şükür yarın da randevum var kalp atışini görmek için gidicem. Ben şuan böyleyim siz de nasıl gidiyor