Sağlıklı gebelik mi

Iki kati artmasa bile kese olusmussa saglikli bi gebelik mi oluyo olcak, insallah saglikla buyur :)
Amin inşallah canım ama kese görünse bile sonrasında embrıo varmı yok mu sağlıklı DİE de bir başk etap başlayacak anlayacağın çok stresli ve zorlu bir süreç

Amin inşallah canım ama kese görünse bile sonrasında embrıo varmı yok mu sağlıklı DİE de bir başk etap başlayacak anlayacağın çok stresli ve zorlu bir süreç
Gecen ay ben yasadim iki gunde kan verilmesi bile yipratti beni ve damar yolumu cok sukur dustu degerim ama beklenen adet tarihimden bi hafta oncesinde tekrar adet oldum degerim iyice 0lanmistir diye dusunuyorum, yarin endokrin randevum var bakalim neler olmus... insallah saglicakla artar artmazsa bile uzulme sana zarar gelmesin insallah bidahaki aylarda tutunur bebisin

çok saol canım benim allah azı olsun hakkımız da hayırlısı olsun hepimizin zor hemde ne zor eskiden öksürp doğuruyorlardı nasıl bir asırdayız daha neler görecez kim bilir ama inşallah rabbim en güzelini en hayırlısını nasıp eder çünkü çok kutsal bir sey uğruna yaşıyoruz bu sıkıntıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…