Sağlıklı gebelik mi?? karın ağrısı 😞

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba kızlar bu ay adetim 11 gün gecikti idrar tahlilimde pozitif kan verdim sonucumu bekliyorum. Fakat bugün sabahtan beri karnımda bi agrı var adet olacakmış gibi bazende üşütme gibi bunlar normal semptomlar mı acaba?

İlk günlerde normal ama dikkat et sen yine de fazla yorulma dinlenmeye çalış

Canim ilk aylar normal.
Ama;
Yakin bir arkadasim, biraz da nazik bir yapiya sahipti; hamile kaldi.. calisiyordu ayni zamanda..
Karin agrisi cokmus ve sonunda kaybetmis bebegini cok uzuldum..
Doktoruna mutlaka bildir.
Uzan imkanin varsa is yapma. Bol bol dinlen.

Ciddi misiniz çok üzüldüm. . bende dikkat edeceğim teşekkürler

Çok tebrik ederim Acaba belirtileriniz nelerdi

Hayırlı olsun canım bende de aynı durumlar oluyor karın ağrısı özellikle çok oluyor. Hiç de dinlenemiyorum bence dikkat etmelisin. Dinlenince az da olsa karın ağrısı geçiyor

Hayırlı olsun canım bende de aynı durumlar oluyor karın ağrısı özellikle çok oluyor. Hiç de dinlenemiyorum bence dikkat etmelisin. Dinlenince az da olsa karın ağrısı geçiyor
Teşekkür ederim ❤Dinlenmeye çalışıyorum bu saatten sonra karın ağrısının yorgunluktan olabileceğini az çok tahmin ediyordum zaten iyi oldu. Siz kaç aylık hamilesiniz? Yeni mi?

Teşekkür ederim ❤Dinlenmeye çalışıyorum bu saatten sonra karın ağrısının yorgunluktan olabileceğini az çok tahmin ediyordum zaten iyi oldu. Siz kaç aylık hamilesiniz? Yeni mi?
Evet benimki de çok yeni daha 1 haftalık felan Rabbim kolay geçirsin inşallah sizin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…