- 31 Ekim 2013
- 21.388
- 71.808
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
kızlar konumu yanlış yere açmıyorum inanın bu bana dert oldu ve olacak belli ki
genç kızken ve ilk evlendiğimde de bir beslenme düzenim yoktu sadece bol bol meyve yerdim o da bana yeterdi ve çok nadir hastalanırdım hastalansam da yataklara düşmeden iki güne toparlardım
ama ne olduysa hamilelikten sonra oldu
vücudum inanılmaz güçsüzleşti
direncim zayıfladı
ufacık bir üşüyeyim ertesi güne yataklara düşecek kadar hasta oluyorum
bu sene hastalıktan gözümü açamadım işin kötüsü ben hastalanınca kızım ortada kalıyor en çok da ona üzülüyorum
ve kendime yeni beslenme düzeni oluşturmak istiyorum vücuduma eski direncini kazandıracak beni kuvvetlendirecek şeyler yiyip içmek kısacası sağlıklı beslenmek istiyorum ama ne yemem gerekiyor inanın bilmiyorum çünkü 31 yaşındayım 31 senedir düzgün beslenmedim (bebekken de çok iştahlı değilmişim)
şimdi bana yol gösterin ne yemem gerekiyor ne yememem gerekiyor
kuruyemişlerden ne sağlıklı ne sağlıksız
sebzeyi nasıl tüketmem gerekiyor hadi tecrübeli arkadaşlar bana bi el atıverin ya
genç kızken ve ilk evlendiğimde de bir beslenme düzenim yoktu sadece bol bol meyve yerdim o da bana yeterdi ve çok nadir hastalanırdım hastalansam da yataklara düşmeden iki güne toparlardım
ama ne olduysa hamilelikten sonra oldu
vücudum inanılmaz güçsüzleşti
direncim zayıfladı
ufacık bir üşüyeyim ertesi güne yataklara düşecek kadar hasta oluyorum
bu sene hastalıktan gözümü açamadım işin kötüsü ben hastalanınca kızım ortada kalıyor en çok da ona üzülüyorum
ve kendime yeni beslenme düzeni oluşturmak istiyorum vücuduma eski direncini kazandıracak beni kuvvetlendirecek şeyler yiyip içmek kısacası sağlıklı beslenmek istiyorum ama ne yemem gerekiyor inanın bilmiyorum çünkü 31 yaşındayım 31 senedir düzgün beslenmedim (bebekken de çok iştahlı değilmişim)
şimdi bana yol gösterin ne yemem gerekiyor ne yememem gerekiyor
kuruyemişlerden ne sağlıklı ne sağlıksız
sebzeyi nasıl tüketmem gerekiyor hadi tecrübeli arkadaşlar bana bi el atıverin ya