Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıklı beslenme bölümünde diyetten bahsetmeyin sıkıldım
arkadaşlar ben bu insanlar yüzünden çok az faydalanabiliyorum bu bölümden sağlıklı beslenme kısmında bile diyet ve rejim bilgileri var yeter artık vitamin mineral protein vb konularla ilgili bilgi almak istiyorum....
neyi googleden araştırsın salt ansiklopedık bilgi istiyor olsa onu tercıh ederdi demek ki arkadaşımız paylaşımlar edınmek istiyo yani sadeCE zayıfladım inceldim vs degıl de şunu yedım iyileştim bunu içtim saglıgıma kavuştum gibi TECRÜBELERDEN FAYDALANMAK ıSTıYOR kuru laf kalabalıgı olsun olmasın bence
neyi googleden araştırsın salt ansiklopedık bilgi istiyor olsa onu tercıh ederdi demek ki arkadaşımız paylaşımlar edınmek istiyo yani sadeCE zayıfladım inceldim vs degıl de şunu yedım iyileştim bunu içtim saglıgıma kavuştum gibi TECRÜBELERDEN FAYDALANMAK İSTİYOR kuru laf kalabalıgı olsun olmasın bence
arkadaşın bahsettiği şeyi bende merak ediyordum çünkü benim vücudumda kan ve vitamin normal insanlara göre az yapıyor hatta hiç diyebilirim ilaç tedavisi gördüm sonra bunu ben yemeklerden alayım dedim diyette yapıyordum yanında..ve o yüzden araştırdım baya neyde ne vitamin var eksikliğinde ne olur ne kadar alınmalı gibi birçok sorunun cevabını ben googleden buldum eğer arkadaş merak ediyorsa araştırsın burayada koysun başka arkadaşlarda faydalansın herşey öyle kolay olsa....
arkadaşlar ben bu insanlar yüzünden çok az faydalanabiliyorum bu bölümden sağlıklı beslenme kısmında bile diyet ve rejim bilgileri var yeter artık vitamin mineral protein vb konularla ilgili bilgi almak istiyorum....
Sağlıklı beslenme bölümünde diyet haricindede tüm konuları paylaşıyoruz, burada açılan konular herkesin hoşuna gidecek diye bir kural yok başlıklara bakıp istemediğiniz konuyu okumayınız..
Konu açarken de içeriksiz konu açmamaya özen gösteriniz..a.s. Sizin konunuzun sağlıklı beslenme ile alakası var mı? Diye sormadan edemedim...