- 19 Aralık 2020
- 700
- 1.854
- 63
- 38
Aramizda 1,5 hafta kadar var. Ayyyyyy4 hafta 5 gün bugün kuzum
İnşallah herkesin sira sira hamilelik haberini alırız hemde en kısa zamandaAramizda 1,5 hafta kadar var. Ayyyyyy
Allahim nolur bi 1,5 hafta sonra da biri daha ciksin burdan hamileyim desin...
Bugün çatlama günüm 1.5 hafta sonra bana denk geliyorAramizda 1,5 hafta kadar var. Ayyyyyy
Allahim nolur bi 1,5 hafta sonra da biri daha ciksin burdan hamileyim desin...
Kuzum Allah aşkına yat kalkma ağır bir şey yapma ve yukarı doğru uzanma , bize ihtiyacın olurda etiketle yaz burayaİnşallah herkesin sira sira hamilelik haberini alırız hemde en kısa zamanda
Ooooo sıradaki belliBugün çatlama günüm 1.5 hafta sonra bana denk geliyor
Şimdi yatıyorum kuzu kalkmayı da düşünmüyorum en azından acil birşey olmadıkçaKuzum Allah aşkına yat kalkma ağır bir şey yapma ve yukarı doğru uzanma , bize ihtiyacın olurda etiketle yaz buraya
Çok çok dua edicem hepinizeBugün çatlama günüm 1.5 hafta sonra bana denk geliyor
Canm mesajlarınızı okudum çok sevindim adınıza rabbim bana da nasip eder inşallah 27 Kasım beklenen regl tarihimdi 20kasimda ovülasyon testi ile yumurtlamam oldu 22 Kasım'da çatladı üst üste değerlendirdik o günleri aşırı derecede ağrım var regl sancısı gibi göğüslerimin uc kısımları çok aciyo şişti etrafında kabarcıklar oluştu çok akıntım var sık idrara çıkıyorum bunlar bı belirti mi testi hangi gün yapmalıyım yardımcı olurmusunuzOoooo sıradaki belli
Allahım sen konuyu biliyorsun amin
Kuzum yumurtlamayı baz alırsak daha 2/3 gün olmuş mümkün değil bir şey belli olması, ama adeti baz alırsak belki daha önce de yumurtladın o sebeple beklenen adet gününü bir gün geçtikten sonra denemelik bi yapabilirsin. Ama normal olan çatlamadan en az 12 gün sonra test yapmak..Canm mesajlarınızı okudum çok sevindim adınıza rabbim bana da nasip eder inşallah 27 Kasım beklenen regl tarihimdi 20kasimda ovülasyon testi ile yumurtlamam oldu 22 Kasım'da çatladı üst üste değerlendirdik o günleri aşırı derecede ağrım var regl sancısı gibi göğüslerimin uc kısımları çok aciyo şişti etrafında kabarcıklar oluştu çok akıntım var sık idrara çıkıyorum bunlar bı belirti mi testi hangi gün yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Kan çıktı mı çiçeğimÇok çok dua edicem hepinize
Yarın bebeğimKan çıktı mı çiçeğim
Neler kullanmıştiniz ovulasyon testiyle takip ettiniz miYarın bebeğim
3 ay öncesinden Maxijuno kullandım 3cu kutuya geçtim bi 10 15 tane içtim hala daha içiyorum sonra krılomun omega3unu astaksantınle birlikte olanını kullanıyorum d vitamini alıyorum ovulasyon testi kullandım oda artimed kimisi yalancı pozitif çıkıyor diyo ama ben en son onu kullandım ve en önemlisi aslında ben inferlitilite ye randevu almayo planlıyordum hatta gittim muane bile olmuştum reglimi bekliyordum kan testi için eşimde sperm testi vermişti düşük çıkmıştı çok üzülmüştüm kafamdan gitti yani hamile kalma ihtimalim artık hatta gecikmeyi strese bağladım ondan geçiktim falan ama baktim 5 güne gidiyorum dün akşam kahverengimsi gibi akıntım geldi aha dedim regli oldum bu sabahta kalktığımda yoktu sonra dedim test alıcam gittim aldım yaptım sonuç pozitif çıktı ama hala umutlanmıyorum kan sonucumu görene kadarNeler kullanmıştiniz ovulasyon testiyle takip ettiniz mi
Sevindim hamile kalmana doktor izne çıktı diye üzülmüştün.3 ay öncesinden Maxijuno kullandım 3cu kutuya geçtim bi 10 15 tane içtim hala daha içiyorum sonra krılomun omega3unu astaksantınle birlikte olanını kullanıyorum d vitamini alıyorum ovulasyon testi kullandım oda artimed kimisi yalancı pozitif çıkıyor diyo ama ben en son onu kullandım ve en önemlisi aslında ben inferlitilite ye randevu almayo planlıyordum hatta gittim muane bile olmuştum reglimi bekliyordum kan testi için eşimde sperm testi vermişti düşük çıkmıştı çok üzülmüştüm kafamdan gitti yani hamile kalma ihtimalim artık hatta gecikmeyi strese bağladım ondan geçiktim falan ama baktim 5 güne gidiyorum dün akşam kahverengimsi gibi akıntım geldi aha dedim regli oldum bu sabahta kalktığımda yoktu sonra dedim test alıcam gittim aldım yaptım sonuç pozitif çıktı ama hala umutlanmıyorum kan sonucumu görene kadar
Eylülde kimyasalım oldu benim ekimde hsg çekildim 1 kere regli oldum sonrası bu işte
Evet ona da üzülmüştüm oda geri gelmiş aralık ayından itibaren hastanede olucak ben yarın şimdilik başka bi doktora gidicem çünkü ilaçlarımı göstermem lazım kullanmam gerekiyor mu yoksa bırakacak miyim bide en önemlisi kan hala inanamıyorum ben çünküSevindim hamile kalmana doktor izne çıktı diye üzülmüştün.
Kan sonucum çıkmadı ama keseyi gördük. 5 haftalıkReed Flowers bacım catladık beeee çıkmadı mı daha
Ayyyyyy Allahım hamd olsun ne kadar şükredilse az . Rabbim kolaylıkla taşımayı büyütmeyi nasip etsin çiçeğim biz sana dedik hem kimyasal geçirdin hem hsg çekildin geliyor gelmekte olan diyeKan sonucum çıkmadı ama keseyi gördük. 5 haftalık❤
Hepsini anlatıcam kuzuAyyyyyy Allahım hamd olsun ne kadar şükredilse az . Rabbim kolaylıkla taşımayı büyütmeyi nasip etsin çiçeğim biz sana dedik hem kimyasal geçirdin hem hsg çekildin geliyor gelmekte olan diyee hadi anlat o zaman ovulasyonun hangi günlerini değerlendirmiştin belirtin var mıydı nelerdi..
ya neee guzel sonuclar bunlar yaaaHepsini anlatıcam kuzuşoktan bi çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?