Sağlıkla ilgili bir konuda fikre ihtiyacım var

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
3-4 gün önce çenemde sol tarafta sivilce gibi bir şey çıktı. Aynı gece büyüdü çoğaldı. Ama böyle normal sivilce değil. Şişlik gibi. Aynı anlarda sol alt dişime iğne batıyormuş hissi oluştu. Böyle elektrik çarpması gibi. Boğazımın sol tarafında ağrı başladı. Diş hassasiyeti sebebiyle dişçiye gityim hemen. Sol alt dişimde toplu iğne başı kadar çürük görüldü. Ama bu sebep olmaz dedi. Sol lenf şişmiş dedi. Antibiyotik yazdı. Ağzımın içi sol tarafım ağrıyor, sol tarafım hafif şiş. Antibiyotiği içiyorum. Dişçi dermatolojiye gidin dedi. Ama bu deri ile ilgili değil ki. Zar zor dişçiye gittim. Okuldan izin almadan gideyim diye, küçük çocuğum da var.Gece 1 e randwvu aldım dişçi için. Ama hiç tatmin olmadım. Resmen soldan yumruk yemiş gibi bir hissim var. Hangi bölüme gideyim ya da neden olmuş olabilir?

Evet yüzü şişirecek bir çürük kendini belli eder . İçiniz rahat etmediyse önce çene cerrahı sonra KBBye gitmeniz gerekir .orada bir sürü anatomik yapı var sebebini burdan tahmin etmemizin size hiçbir yararı olmaz diye düşünüyorum

KBB dan randevu aldım önce, diş hassasiyeti varsa dişçi dedi. Dün dişçi çenede birşey yok dedi. Resmen gidecek bölüm bulamadım

KBB dan randevu aldım önce, diş hassasiyeti varsa dişçi dedi. Dün dişçi çenede birşey yok dedi. Resmen gidecek bölüm bulamadım
Bazen cidden hastalara üzülüyorum böyle bölüm bölüm dolaşılmak zorunda olunca ama bazı şeylerde de illa başka bölüme danışmak gerekiliyor . Gece birde gittim demişsiniz diş hekimine muhtemelen uzman değildir. Uzman bir çene cerrahına gidersiniz o oradaki lenf bezi tükürük bezi diş komple hakim olduğu için daha rahat teşhis koyabilir .

Benzer bir şey yaşayıp acil kbb bir sürü yer dolanmıştım. Aynı anlattığınız gibi sol çenede şişlik ceviz kadar, elektrik çarpması hissi. Çıkamayan yirmilik dişim şişmiş, sinirlere baskı yapmış falan filan. Bir çene cerrahına görünün.

benim diş eti iltihabinda bahsettiginiz boyun sisligi falan olusur lenflerim siser, antibiyotikle gecer ama aknelerin nedenini bilemedim

Aaa gerçekten mi. Bunu gittiğim dişçi anlayamazmıydı pekş?

Aaa gerçekten mi. Bunu gittiğim dişçi anlayamazmıydı pekş?
Benimkini çene cerrahı anlamıştı. Diş ve çene konusunda yetkin değilim o yüzden normal bir diş doktoru anlar mıydı anlamaz mıydı bilmiyorum. Ben direkt cerraha gittim.

Yuz çene cerrahina gidin ilk once. En dogrusunu o bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…