• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıkla Doğum yapmak isteyenler bakabilirmi🦋🦋🦋

Seda sonar

Sağlıkla gel meleğim inşallah 🦋
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
35
12
18
31
selamunaleyküm arkadaşlar hamile arkadaşlarım varsa gebeliği sıkıntılı olan veya sıkıntı olmasa bile bebeğini eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almak isteyenler kuran hatmi yapalım aramızda cüz dağıtıp bi Hatim yapalım niyetlerimize ne dersiniz 🦋🐣🎀

selamunaleyküm arkadaşlar hamile arkadaşlarım varsa gebeliği sıkıntılı olan veya sıkıntı olmasa bile bebeğini eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almak isteyenler kuran hatmi yapalım aramızda cüz dağıtıp bi Hatim yapalım niyetlerimize ne dersiniz 🦋🐣🎀
Bir hafta olmuş gerçi ama ben varım şuan ne olacağı belirsiz bir gebelik içerisindeyim 😔

Neden ne olacağı belirsiz kardeşim
Önce kese bozukmuş dendi ve hala kalp atışı alınamadı doktor kürtaj dedi ben ise kanamam olmadığı için hala beklemedeyim en son doktora gittiğimde 7+5 haftalıktı kese görüntüsü ona göre şu an 8+5 Salı günü için bir profosörde randevum var bakalım işte oda kalp atışı yok alınması gerekiyor derse alınacak 😔 artık mucize bekliyorum rabbimden

Önce kese bozukmuş dendi ve hala kalp atışı alınamadı doktor kürtaj dedi ben ise kanamam olmadığı için hala beklemedeyim en son doktora gittiğimde 7+5 haftalıktı kese görüntüsü ona göre şu an 8+5 Salı günü için bir profosörde randevum var bakalım işte oda kalp atışı yok alınması gerekiyor derse alınacak 😔 artık mucize bekliyorum rabbimden
Ol derse olur canım üzülme ilk gebelik mi

Düşüklerin neden oldu ki canım
Biri oğlumdan önce diğeri oğlumdan sonra araştırmadık bu hamileliğimde tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorduk ama bu defada kalbi atmıyor deniyor bilemiyorum valla eğer kürtaj olursam bu defa araştırılacak ilk bebek tahlile gönderilmişti kromozomal anomali denmişti genelgede sonuç böyle çıkıyormuş ama ben kanda pıhtılaşma varmı diye öğrenmek istiyorum

Benimde oldu bi düşükte araştırılmadı inşallah bu sorun olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz

Back
X