• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıkçılara sorum var :(

B12 çok iyi maşallah d vıtamını takvıye almayan herkesde eksık, ampullerden alabılırsınız dr nuza sorup. Adet öncesimi yaşadınız baş dönmesini?

cidden iyi cesaret ya . normal bir ülkede olsak bu sekilde bir seye asla izin vermezler . bakın herseyiniz normalmiş bence doktora bile gitmeyin .
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu konu gercekten dogal mı sizce ?
bide altına o iyi bu iyi yazmışlar .. buradan mı hasta bakmaya baslayacagız artık

bence d vitamininiz az. sağlıklı bir insanda 20 ve uzeri istiyor doktorlar hatta 40 50 şahane olur
Peki d vitamini eksikliği sürekli baş dönmesine sebep olurmu acaba? Ayaktayken sürekli yerler çukur çukur oluyo gibi.sağa sola kafamı çevirincede.bakalım bugün belli olcak mr sonucumda.hayırlısı.

B12 çok iyi maşallah d vıtamını takvıye almayan herkesde eksık, ampullerden alabılırsınız dr nuza sorup. Adet öncesimi yaşadınız baş dönmesini?
Şüpheniz gebelikse yok değilim.
Adet sonrası da vardı önceside 15gündür.
Beyinde bişey mi var die pinpiriklendim bakalım belli olcak bugün

Sonuçların normal,
Acaba kulak enfeksiyonu mu geçiriyorsun, kulak muayenesi yaptı mı?
eya sinüzitin mi var?
Benim sinüslerim boşalıyor ve acayip baş dönmesi mide bulantısı yapıyor.
Önce nörolojiye gittim kan tahlili yaptı mr çekti.
Beyinde problem yoksa kulak burun boğaza geçicem.bakalım inşallah bişey çıkmaz sadece yorgnluk uykusuzluk falandır

cidden iyi cesaret ya . normal bir ülkede olsak bu sekilde bir seye asla izin vermezler . bakın herseyiniz normalmiş bence doktora bile gitmeyin .
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu konu gercekten dogal mı sizce ?
bide altına o iyi bu iyi yazmışlar .. buradan mı hasta bakmaya baslayacagız artık
Yorum istemiş, bilenler de yorumlamış. Kadın gitmeyeceğim demiyor ki. Salı gününe kadar endişeli endişeli beklemek istemedim diyor.

Peki d vitamini eksikliği sürekli baş dönmesine sebep olurmu acaba? Ayaktayken sürekli yerler çukur çukur oluyo gibi.sağa sola kafamı çevirincede.bakalım bugün belli olcak mr sonucumda.hayırlısı.
bir çok şeye sebep oluyor.
baş dönmesinden tutun da depresyona kadar...

Back