Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki d vitamini eksikliği sürekli baş dönmesine sebep olurmu acaba? Ayaktayken sürekli yerler çukur çukur oluyo gibi.sağa sola kafamı çevirincede.bakalım bugün belli olcak mr sonucumda.hayırlısı.bence d vitamininiz az. sağlıklı bir insanda 20 ve uzeri istiyor doktorlar hatta 40 50 şahane olur
Şüpheniz gebelikse yok değilim.B12 çok iyi maşallah d vıtamını takvıye almayan herkesde eksık, ampullerden alabılırsınız dr nuza sorup. Adet öncesimi yaşadınız baş dönmesini?
Önce nörolojiye gittim kan tahlili yaptı mr çekti.Sonuçların normal,
Acaba kulak enfeksiyonu mu geçiriyorsun, kulak muayenesi yaptı mı?
eya sinüzitin mi var?
Benim sinüslerim boşalıyor ve acayip baş dönmesi mide bulantısı yapıyor.
Goz druna da gidin.Şüpheniz gebelikse yok değilim.
Adet sonrası da vardı önceside 15gündür.
Beyinde bişey mi var die pinpiriklendim bakalım belli olcak bugün
Evet kulak burun boğazdan sonra bişey çıkmazsa gözede gidicem.gerçi inşallah bişey çıkmazda ya da kendiliğinden düzelir.Goz druna da gidin.
Evet bakalım doktor ne dicek muhtemelen oda vitamin yazıcak.teşekkür ederimD vit ve folat baya düsük.bildigim kadariyla d vit cok cok önemli.digerleri normal
Toxaplazma degerlerini biliyormusunuzAtabilirsin ben laboranttım
Yorum istemiş, bilenler de yorumlamış. Kadın gitmeyeceğim demiyor ki. Salı gününe kadar endişeli endişeli beklemek istemedim diyor.cidden iyi cesaret ya . normal bir ülkede olsak bu sekilde bir seye asla izin vermezler . bakın herseyiniz normalmiş bence doktora bile gitmeyin .
Mune bu konu gercekten dogal mı sizce ?
bide altına o iyi bu iyi yazmışlar .. buradan mı hasta bakmaya baslayacagız artık
Dediğinz sey eğer bildiğim şeyse gebelikte bakıldı.bağışıklığım varmış.Toxaplazma degerlerini biliyormusunuz
bir çok şeye sebep oluyor.Peki d vitamini eksikliği sürekli baş dönmesine sebep olurmu acaba? Ayaktayken sürekli yerler çukur çukur oluyo gibi.sağa sola kafamı çevirincede.bakalım bugün belli olcak mr sonucumda.hayırlısı.
Yani dikkat etmedim ama bugün doktor değerlendirme yaptı sadece d vitamini düşük takviye edicez dedi.sonuclarinizda hemogram ve ferritin yok. onlara da bakıldı mi?
Canım selam benim birde mr ım çekildi.Atabilirsin ben laboranttım