Pazartesi günü bende tahlil işleriyle uğraşıcam sonuç göstermek tam bi işkence sıra bulamıyorum. Sonuç çıktığında bende atsam sana olabilir mi?Atabilirsin ben laboranttım
Ay sorma dün sabah 8de hastanedeydim 4te çıktm hastaneden , oda tanıdığımız vardıda hızlandırdığı halde böyle oldu.bide sonuç değerlendirme salıya kaldı.insanı hasta değilse bile hasta edecekler sinirden.Pazartesi günü bende tahlil işleriyle uğraşıcam sonuç göstermek tam bi işkence sıra bulamıyorum. Sonuç çıktığında bende atsam sana olabilir mi?
İdrar yolu enfeksiyonu yok, tiroitlerde problem yok, vitaminler de normal... Tekrar doktoruna gösterirsin şikayetlerine göre ek tahliller veya önerebileceği başka şeyler olabilir..
Lokosit değerini internette bulamadım ,oda normal sanırım değil mi?İdrar yolu enfeksiyonu yok, tiroitlerde problem yok, vitaminler de normal... Tekrar doktoruna gösterirsin şikayetlerine göre ek tahliller veya önerebileceği başka şeyler olabilir..
Olur hani ben bi kendimce ön yorum yaparım ama tabi ki n sağlıklı yorumu uzman doktorun yapacaktır. Ona gösterip gerekli bilgileri alman şart..Pazartesi günü bende tahlil işleriyle uğraşıcam sonuç göstermek tam bi işkence sıra bulamıyorum. Sonuç çıktığında bende atsam sana olabilir mi?
1..2 demiş.. Dikkate alınacak bi durum değil, bol su içersiniz..Lokosit değerini internette bulamadım ,oda normal sanırım değil mi?
Valla Alllah razı olsun canım.
Yeterli gelmiyor hastaneler cidden :/ 3 aydır mhrs den randevu kovalıyorum. Baktım olacak gibi değil uzak hastaneden randevu aldımAy sorma dün sabah 8de hastanedeydim 4te çıktm hastaneden , oda tanıdığımız vardıda hızlandırdığı halde böyle oldu.bide sonuç değerlendirme salıya kaldı.insanı hasta değilse bile hasta edecekler sinirden.
Çok teşekkür ederim , içim rahatladı.1..2 demiş.. Dikkate alınacak bi durum değil, bol su içersiniz..
Hadi biz daha genciz.Yeterli gelmiyor hastaneler cidden :/ 3 aydır mhrs den randevu kovalıyorum. Baktım olacak gibi değil uzak hastaneden randevu aldım
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Sağlıkçı değilim ama normal görünüyor bir de anormal olunca farklı renkte yazıyorlar
Teşekkür ederimOlur hani ben bi kendimce ön yorum yaparım ama tabi ki n sağlıklı yorumu uzman doktorun yapacaktır. Ona gösterip gerekli bilgileri alman şart..
Ben de sizin gibiyim benim de sonuçlarim çıktı salı günü göstereceğim inşaallah bazıları referans dışı ama amaaan diyorum ,Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Evet bende öyle biliyorum koyu renk oluyor.
Ama işte evham değişik bişey.
Bilen birinden duyunca ancak rahatlayabiliosun.
Tekrar sağolun.
ordaki d vitamini kandaki demiri gosteren deger degilmi ?gecmis olsun konu sahibi..sonuclariniz normal. sadece d vitaminiz sınırda.. gün ışığı almanız gerekiyor ya da düşük dozdan günde 5 6 damla gibi d vitamini desteği alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?