Sağlıkçılara sorum var :(

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.662
248
38
Selamlar arkadaşlar,
Dün baş dönmesi sebebi ile doktora gittim.
Kan tahlili ve mr istedi.
Mr ve kan tahlili sonuçlarını salı günü değerlendirecek.
Ben bazı kan değerlerinin normal oldugunu anlayabildim ama bazılarını internetten baksamda anlamadım.
Salı gününe kadar beklemek endişemi arttırıyor.
Kan tahlili sonuçlarıma bakıp yorum bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Başka yere açınca cevap gelmiyor
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Umarım herşey yolundadır.

Pazartesi günü bende tahlil işleriyle uğraşıcam sonuç göstermek tam bi işkence sıra bulamıyorum. Sonuç çıktığında bende atsam sana olabilir mi?
Ay sorma dün sabah 8de hastanedeydim 4te çıktm hastaneden , oda tanıdığımız vardıda hızlandırdığı halde böyle oldu.bide sonuç değerlendirme salıya kaldı.insanı hasta değilse bile hasta edecekler sinirden.

İdrar yolu enfeksiyonu yok, tiroitlerde problem yok, vitaminler de normal... Tekrar doktoruna gösterirsin şikayetlerine göre ek tahliller veya önerebileceği başka şeyler olabilir..
Lokosit değerini internette bulamadım ,oda normal sanırım değil mi?
Valla Alllah razı olsun canım.

Pazartesi günü bende tahlil işleriyle uğraşıcam sonuç göstermek tam bi işkence sıra bulamıyorum. Sonuç çıktığında bende atsam sana olabilir mi?
Olur hani ben bi kendimce ön yorum yaparım ama tabi ki n sağlıklı yorumu uzman doktorun yapacaktır. Ona gösterip gerekli bilgileri alman şart..

Yeterli gelmiyor hastaneler cidden :/ 3 aydır mhrs den randevu kovalıyorum. Baktım olacak gibi değil uzak hastaneden randevu aldım

Sağlıkçı değilim ama normal görünüyor bir de anormal olunca farklı renkte yazıyorlar

Yeterli gelmiyor hastaneler cidden :/ 3 aydır mhrs den randevu kovalıyorum. Baktım olacak gibi değil uzak hastaneden randevu aldım
Hadi biz daha genciz.
Bisürü yaşlı hasta ordan oraya sürükleniyor.
Evet öncelikliler ama okadar yoğunki her bölüm , tekerlekli sandalye tepesinde bekliyor insanlar.

Sağlıkçı değilim ama normal görünüyor bir de anormal olunca farklı renkte yazıyorlar
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Evet bende öyle biliyorum koyu renk oluyor.
Ama işte evham değişik bişey.
Bilen birinden duyunca ancak rahatlayabiliosun.
Tekrar sağolun.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Evet bende öyle biliyorum koyu renk oluyor.
Ama işte evham değişik bişey.
Bilen birinden duyunca ancak rahatlayabiliosun.
Tekrar sağolun.
Ben de sizin gibiyim benim de sonuçlarim çıktı salı günü göstereceğim inşaallah bazıları referans dışı ama amaaan diyorum ,

gecmis olsun konu sahibi..sonuclariniz normal. sadece d vitaminiz sınırda.. gün ışığı almanız gerekiyor ya da düşük dozdan günde 5 6 damla gibi d vitamini desteği alabilirsiniz...

Sonuçların normal,
Acaba kulak enfeksiyonu mu geçiriyorsun, kulak muayenesi yaptı mı?
eya sinüzitin mi var?
Benim sinüslerim boşalıyor ve acayip baş dönmesi mide bulantısı yapıyor.

gecmis olsun konu sahibi..sonuclariniz normal. sadece d vitaminiz sınırda.. gün ışığı almanız gerekiyor ya da düşük dozdan günde 5 6 damla gibi d vitamini desteği alabilirsiniz...
ordaki d vitamini kandaki demiri gosteren deger degilmi ?
pardon yanlis bakmisim 25 oh d imis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…