- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
Şu an sağlık meslek son sınıftayım ve 6 ay sonra sınava gireceğim. Hemşirelik bölümündeyim ve ünide yine hemşirelikle devam etmek istiyorum ama aklımı karıştıran bir bölümde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon .s 2 yıllık Ftr'ye geçiş hakkımız var bizim. Şöyle baktığın zaman olabilir gibi geliyor ama tam olarak ftr hakkında bir şeyler bilmiyorum merak ettiklerim var hocalardan da tam bir bilgi alamadım bilen varsa yardım edebilir mi lütfeen:26:
-2 yıllık Ftr'den mezun olduğum zaman yapacağım iş nedir?
-Çalışma alanlarım nelerdir?
-Eğer kpssyi kazanırsam hem de Ftr'yi de kazanırsam okulu dondurup bir yıl atandığın yerde görev yaptıktan sonra tayin isteyip okulunun olduğu şehre gidip eğitimine devam edebiliyormuşsun. Eğer kazanırsam okul bitene kadar hemşirelik yapıcam peki ya ftr diplomasını aldıktan sonra tekrar bir sınava girmeden pozisyonumu mu değiştirirler ?
-Hemşirelikteki gibi nöbet tutuluyor mu çalışma saatleri nelerdir?
-Maaş durumu nedir?
Bunları bilen arkadaşlar, ablalar, bilgisi olanlar yardım edin lütfeeen :44:
-2 yıllık Ftr'den mezun olduğum zaman yapacağım iş nedir?
-Çalışma alanlarım nelerdir?
-Eğer kpssyi kazanırsam hem de Ftr'yi de kazanırsam okulu dondurup bir yıl atandığın yerde görev yaptıktan sonra tayin isteyip okulunun olduğu şehre gidip eğitimine devam edebiliyormuşsun. Eğer kazanırsam okul bitene kadar hemşirelik yapıcam peki ya ftr diplomasını aldıktan sonra tekrar bir sınava girmeden pozisyonumu mu değiştirirler ?
-Hemşirelikteki gibi nöbet tutuluyor mu çalışma saatleri nelerdir?
-Maaş durumu nedir?
Bunları bilen arkadaşlar, ablalar, bilgisi olanlar yardım edin lütfeeen :44: