• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıkçılar lütfen bakar mısınız

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
İyi geceler arkadaşlar
Konunun yeri burası olmayabilir ama diğer forumlar aktif kullanılmadığı için buraya açtım yönetimden rica ediyorum lütfen kaldırmayın.
Konuma gelince, bir kaç gündür dilimde bi acı vardı yan tarafında ve özellikle yemek yerken ya da yedikten sonra ağrıyodu.
Bugün otururken birden dilimdeki acıyan yer batmaya başladı bir süre sonra batma geçti fakat bu sefer boğazımda bir yanma başladı. Aradan biraz zaman geçti lavaboya gittim aynaya bir baktım yüzümün altı yani boynum davul gibi şişmiş.
Şimdi boğazımın sağ tarafında bir yanma, ve yine boynumun sağ tarafında davul gibi bir şişliğim var :((
Size sorum neden böyle bir durum yaşıyorum ve tedavisi nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yarın sabah aile hekimine başvurma imkanınız var mı? geçmiş olsun.

Kör doktor arıyorsun resmen..gormeden kim ne diyecek ki burdan..
Abartılı bı durumsa acıle gıt hemen

Kör doktor arıyorsun resmen..gormeden kim ne diyecek ki burdan..
Abartılı bı durumsa acıle gıt hemen
Ya kör doktorluk değil de hani sağlıkçılar benzer olaylarla karşılaşmıştır en azından bi tahmin falan bişi söylerler de uyurum rahat rahat diye :((( yoksa sabaha kadar kanser olur cenazemi düşünmeye başlarım kafamda kurma huyum var da :(((

Doktora gidicem mutlaka ama rahat uyumak için soruyorum. Kafama takarım da takarım şimdi :KK43:( Teşekkür ederim canım..
Basit bir enfeksiyon hissi veriyor. Zaten dr boğazınıza bakınCa görür. Kafaya takmayın , su içip dinlenin. Sabah dr ye gidin. Allah büyük dert vermesin.

Ay ya cok kotu. Bir an önce doktora gidin bence. Cok gecmis olsun.

Teşekkür ederim ya sen bi de bana sor yüzüm şiş tontiş tontiş oldu :KK43:((

Ben bi kerw cok fena enfekaiyon kapmistim. Doktor bi de reflor verdi. Benim de reflore alerjim varmış. Bi sabah kalktim ne goreyim yüzüm balon olmustu. Hemen geri hastaneye gitmigitmistik.

Ben bi kerw cok fena enfekaiyon kapmistim. Doktor bi de reflor verdi. Benim de reflore alerjim varmış. Bi sabah kalktim ne goreyim yüzüm balon olmustu. Hemen geri hastaneye gitmigitmistik.
Ay bu daha fena olmuş ya çok geçmiş olsun canım inşallah benim de enfeksiyondur...

İyi geceler arkadaşlar
Konunun yeri burası olmayabilir ama diğer forumlar aktif kullanılmadığı için buraya açtım yönetimden rica ediyorum lütfen kaldırmayın.
Konuma gelince, bir kaç gündür dilimde bi acı vardı yan tarafında ve özellikle yemek yerken ya da yedikten sonra ağrıyodu.
Bugün otururken birden dilimdeki acıyan yer batmaya başladı bir süre sonra batma geçti fakat bu sefer boğazımda bir yanma başladı. Aradan biraz zaman geçti lavaboya gittim aynaya bir baktım yüzümün altı yani boynum davul gibi şişmiş.
Şimdi boğazımın sağ tarafında bir yanma, ve yine boynumun sağ tarafında davul gibi bir şişliğim var :KK43:(
Size sorum neden böyle bir durum yaşıyorum ve tedavisi nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kabakulak olabilir mi?

Back