• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAĞLIKÇI VARSA BİR BAKABİLİR Mİ VEYA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR

Kara_melek1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
53
6
1
26
KALBİMDE AĞRİ BASINÇ HİSSİ İLE ACİLE GİTTİM KANA BAKILDI TROPONİN 1.1 ÇİKTİ GEÇEN SEFER BAKTIRDIGIMDA 0.5 Dİ. BU ŞUAN Kİ 1.1 TROPONİN DEĞERİ NORMAL Mİ İNTERNETTEN BAKIYORUM KALPLE SORUN İŞARETTİR DİYOR LÜTFEN BİLGİ VERİN

Referans değerini kaç almış cihaz? Kalp krizinden korkuyosanız kalp krizinde yüzlerce kat fazla değer çıkıyor.

Referans değerini kaç almış cihaz? Kalp krizinden korkuyosanız kalp krizinde yüzlerce kat fazla değer çıkıyor.
Yok kalp krizi yormadım zaten aklıma takılan şey her seferinde 0.5 cıkardı tamam değer değişmiş olabilir fakat araştırdıgımda internette öyle abartılı şeyler yazıyoki bunalıma girdim kardiyoloji randevuma daha 5 gün var

Eklentiler

• 1000141977.webp
    1000141977.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 8
Yok kalp krizi yormadım zaten aklıma takılan şey her seferinde 0.5 cıkardı tamam değer değişmiş olabilir fakat araştırdıgımda internette öyle abartılı şeyler yazıyoki bunalıma girdim kardiyoloji randevuma daha 5 gün var
Sonuç 1.1den küçüktür şeklinde çıkmış ama 0. ‘Da olabilir yanı sonuç, önünde işaret var. Bence bi sorun yoktur internete kalsa tırnağım kırıldı yazsan neler neler çıkıyor. Covitte geçirdiyseniz bazen bu değerler farklı çıkabiliyor. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum

Back
X