• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıkçı arkadaşlar bu normal mi?

Nosking

Twin mom
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
12.655
28.887
528
Kızlar aramızda sağlıkçı vardır muhakkak. Uzun süredir merak ettigim n bir şeyi soracağım. Nabzımı ara ara ölçüyorum ve genellikle dinlenme halinde 100-125 bpm arası çıkıyor. 100ün altına indiğini çok az gördüm. 125 olduğu zaman beni çok rahatsız ediyor. Normal mi bu değer yoksa yüksek mi?

Ben sağlıkçı değilim ama dinlenme haline göre çok fazla. Anksiyeteniz ya da panik atağınız var mı?

Kızlar aramızda sağlıkçı vardır muhakkak. Uzun süredir merak ettigim n bir şeyi soracağım. Nabzımı ara ara ölçüyorum ve genellikle dinlenme halinde 100-125 bpm arası çıkıyor. 100ün altına indiğini çok az gördüm. 125 olduğu zaman beni çok rahatsız ediyor. Normal mi bu değer yoksa yüksek mi?
Sağlıkçıyım. Nabzınız normal değerden biraz yüksek. Kardiyolojiye görünmenizde fayda var.

Ben sağlıkçı değilim ama dinlenme haline göre çok fazla. Anksiyeteniz ya da panik atağınız var mı?
Yok ya normal evde otururken dizi izlerken falan çıkıyor o sonuç. Gece yattığımda bazen 130ları görüyorum o zaman çok rahatsız ediyor uyuyamıyorum.

Bende de oyle.ozellikle hamilelik donemlerimde cok fazla yasadim.kardiyolojiye falan gorundum kalbimde sorun cikmadi.ama bende asiri kansizlik var.ondan oluyormus.simdi iyiyim normale dondu ama hala kansizim.
Siz doktora falan gorunun kan tahlili de yaptirin.

kardiyolojiye gitmelisin ben kalp hastasıyım beloc kullanıyorum nabzı düzenliyor benim nabzım 56-70 arasında değişiyor tamamen ilaçlarla alakalı sporcu nabzı gibi

bende birebir aynı sorunu yaşıyorum ilk ne oldugnu anlayamadım bile midemden rahatsızlık zannetm dahiliyeye gittm carpıntı gibi ama degil gibide diyorum ... endoskopi önerdi yaptırmadan kardilojye gittim
kalpde ufacık üfürüm varmıs ama hicbi sorun cıkarmazmıs.. tansiyonun yükseliyor olabilir mi diye sordu doktor
bende ondan süphe ettm neyse tansiyon aletii aldık.. 3 gündür ölcüyorum tansiyonum iyi nabzım 100 üzeri ama benim genelde akşama geciyo gündüzleri fenalık geciriyorum. Bide şuara hamilelik süreci var hamile olabilirm .. haftaya belli olcak. bu durumda nası olur blmiyorum suan bile zor nefes alırken

Back