• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık

Internete hic bakmayin epey once bende tahlil yaptirmistim.Degerin bitanesi tam bin deger yuksekti.Internete baktim Allahimmm dedim oluyorum. meger vucutdaki su degerimis.Ve guzel su ictigim anlamina geliyormus.Dr bu iyi birsey demisti:) Ama tahlil neydi unuttum.

Çok teşekkür ederim kızlar çok iyi geldi konuşmak internettekileri okuyunca çok kötü oldum kötü şeyler yazıyır baya

Kan degerlerindeki bu kadar az farkla kotu senaryolar yazacak olsaydik inan ben coktan olmustum. İki gun once kan verdim benimde 17 cikti. Doktora soyledim ufak bir grip bile olsan yukselir dedi ki benim butun degerlerim alt ust tek wbc de degil. Uzulme o yuzden grip, bogaz agrisi, en ufak enfeksiyon bile yukseltiyormus

Ortalama değerlerin biraz aşağısında ya da biraz yukarısında çıkması , korkulcak bişey yok demektir.
Merak etmeyin değeriniz normal.

Kan degerlerindeki bu kadar az farkla kotu senaryolar yazacak olsaydik inan ben coktan olmustum. İki gun once kan verdim benimde 17 cikti. Doktora soyledim ufak bir grip bile olsan yukselir dedi ki benim butun degerlerim alt ust tek wbc de degil. Uzulme o yuzden grip, bogaz agrisi, en ufak enfeksiyon bile yukseltiyormus
Allah razı olsun o kdr panik oldumki bide işe başlamak için lazımda bu rapor internet gerçekten korkutuyo insanı, inşallah bebişinizi sağ salim kucağınıza alın :)

Canim korkma birsey yok Allahin izni ile.

Ayrica bir doktor bana..biz hekimler internete en kotu senaryoyu yazmak zorumdayiz ki her durumu insanlar bilsin..demisti.

Yani hemem kendini kotuye yorma

Back