- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Ama grip ya da boğaz ağrım yokNe kadar panik yapmışsınız.
Gripken ya da boğazınız ağrırken tahlil yaptırmayın, sonuçları görünce çok korkarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama grip ya da boğaz ağrım yokNe kadar panik yapmışsınız.
Gripken ya da boğazınız ağrırken tahlil yaptırmayın, sonuçları görünce çok korkarsınız
Endişe etmeyinAma grip ya da boğaz ağrım yok
Değil mi değere yakınWBC en sık enfeksiyon durumunda yükselir, endişe etmenize gerek yok zaten sizinki çok yüksek değil.
Allah razı olsun o kdr panik oldumki bide işe başlamak için lazımda bu rapor internet gerçekten korkutuyo insanı, inşallah bebişinizi sağ salim kucağınıza alın :)Kan degerlerindeki bu kadar az farkla kotu senaryolar yazacak olsaydik inan ben coktan olmustum. İki gun once kan verdim benimde 17 cikti. Doktora soyledim ufak bir grip bile olsan yukselir dedi ki benim butun degerlerim alt ust tek wbc de degil. Uzulme o yuzden grip, bogaz agrisi, en ufak enfeksiyon bile yukseltiyormus
Allah raz olsunOrtalama değerlerin biraz aşağısında ya da biraz yukarısında çıkması , korkulcak bişey yok demektir.
Merak etmeyin değeriniz normal.
Di mi değerim ztn yakın çıkmışCanim korkma birsey yok Allahin izni ile.
Ayrica bir doktor bana..biz hekimler internete en kotu senaryoyu yazmak zorumdayiz ki her durumu insanlar bilsin..demisti.
Yani hemem kendini kotuye yorma