Sağlık

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Kızlar merhaba kandaki wbc değerinin 11.21 çıktı normalde 4-11 olması gerekiyormuş doktora gitmeme daha var internetten baktım kötğ şeyler yazıyor bilen anlayan var mı (

Siz hemşire misiniz kan testimde b12 değeri yok çok korkuyorum işe başvurdum bu yüzden sağlık raporu istediler kötü bişey yoktur değil mi

Hayır vitamin. Zaten kişiden kişiye değişir bunların normalitesi yani endişe etmenize gerek yok, eğer ekstra bir probleminiz yoksa rahat olun. O internette okuduğunuz kötü şeylerin olacağını hiç hiç düşünmüyorum fakat yine de içinizin rahatlaması için B12nizin yüksekliğini kontrol ettirin kısa zamanda.

Hep kan değerleri icin tek basina bir anlam ifade etmez derler., bütün olarak bakarlar doktora sonuc gösterene kadar bakmayin nete filan en kötüsünü yazıyor onlar

En iyi sonucu doktorumuz söyleyecektir ama bazen hafif yukselmeleri onemli bulmuyorlar...gordugum kadarıyla ust degerden biraz yuksek...umarım iyi sonuçlar çıkar

Peki lokosit fazlalılığı için ne düşünüyorsunuz bu da benim biraz yüksek internette çok kötü şeyler yazıyor bunun içinde

Merak etmeyin o değer çok yüksek sayılmaz. Defalarca Idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş biri olarak soyluyorum. Sen benim değerleri görsen kafayı yersin heralde

Internette her zaman En kötüsü yazar. Bir tek değere bakarak asla yorum yapılamaz.

o sonuçlar ölçüm yapılan laboratuvara, kan taşınırken sallanmasına göre bile hafif oynayabiliyor. öksürüğünüz var mı bu aralar lökosit yüksekliği öksürük, grip gibi rahatsızlıklardan da olabilir. sağlıkçı değilim sadece duyduğum kadarını söylüyorum siz gidip doktorunuza yorumlatın içiniz rahatlasın.

Hayır hiçbi hastalığım yok

Çok yüksek değil ki sınırda boş yere kendinizi uzmeyin .
Benimki de bazen yükselir bazen düşer. Doktorum hep şunu der arada ki uçurum artmadığı müddetçe sıkıntı olmaz. Değerin 15 üzeri bile değil .

Çok teşekkür ederrim kızlar hepinize İçim rahatladı Allahta sizi kurtarsın tüm sıkıntılarınızdan

Ben de bir dönem rahatsizlandigimda kan vermistim tahlil icin,cpr mi crp mi ne öyle bir birim var normal üst sınırı 12 mi neydi bende çıktı 50 küsür...
Baktim netten Allahim neler neler yaziyor,sanırsın öldüm cenazem kalkıyor.

Sonra biraz daha araştırdım bu degerin 500-600 hatta daha fazlsina bile firladigi oluyormus,

Internette yazan saglik yorumlarina itibar etmeyin,en dogru sonuc doktorun söylediği

Peki doktorunuz ne demişti ozmn çok teşekkür ederim yorum için

Ne kadar panik yapmışsınız.
Gripken ya da boğazınız ağrırken tahlil yaptırmayın, sonuçları görünce çok korkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…