- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Kızlar merhaba kandaki wbc değerinin 11.21 çıktı normalde 4-11 olması gerekiyormuş doktora gitmeme daha var internetten baktım kötğ şeyler yazıyor bilen anlayan var mı (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki lokosit fazlalılığı için ne düşünüyorsunuz bu da benim biraz yüksek internette çok kötü şeyler yazıyor bunun içindeHayır vitamin. Zaten kişiden kişiye değişir bunların normalitesi yani endişe etmenize gerek yok, eğer ekstra bir probleminiz yoksa rahat olun. O internette okuduğunuz kötü şeylerin olacağını hiç hiç düşünmüyorum fakat yine de içinizin rahatlaması için B12nizin yüksekliğini kontrol ettirin kısa zamanda.
Lökosit değeri ve WBC aynı şey, zaten fazlalık çok çok düşük kendinizi uzmeyin. :)Peki lokosit fazlalılığı için ne düşünüyorsunuz bu da benim biraz yüksek internette çok kötü şeyler yazıyor bunun içinde
Hayır hiçbi hastalığım yoko sonuçlar ölçüm yapılan laboratuvara, kan taşınırken sallanmasına göre bile hafif oynayabiliyor. öksürüğünüz var mı bu aralar lökosit yüksekliği öksürük, grip gibi rahatsızlıklardan da olabilir. sağlıkçı değilim sadece duyduğum kadarını söylüyorum siz gidip doktorunuza yorumlatın içiniz rahatlasın.
Çok teşekkür ederrim kızlar hepinize İçim rahatladı Allahta sizi kurtarsın tüm sıkıntılarınızdanÇok yüksek değil ki sınırda boş yere kendinizi uzmeyin .
Benimki de bazen yükselir bazen düşer. Doktorum hep şunu der arada ki uçurum artmadığı müddetçe sıkıntı olmaz. Değerin 15 üzeri bile değil .
Peki doktorunuz ne demişti ozmn çok teşekkür ederim yorum içinBen de bir dönem rahatsizlandigimda kan vermistim tahlil icin,cpr mi crp mi ne öyle bir birim var normal üst sınırı 12 mi neydi bende çıktı 50 küsür...
Baktim netten Allahim neler neler yaziyor,sanırsın öldüm cenazem kalkıyor.
Sonra biraz daha araştırdım bu degerin 500-600 hatta daha fazlsina bile firladigi oluyormus,
Internette yazan saglik yorumlarina itibar etmeyin,en dogru sonuc doktorun söylediği