• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAĞLIK YÖNETİMİ bölümü??

Benimde tercihlerim arasında sağlık yönetimi var.Şu an doktorların yaptığı işi ilerde sağlık yönetimi mezunları yapıcakmış.Bende geleceği olan bi meslek olarak duydum.Özel sektörde de iş alanı iyi.Bakalım hayırlısı..

cnm sen önce sağlık yönetimini mi dink.öğrt. ni mi yazdın? ben önce sağlık yazdım keşke dinöğr. ni mi yazsaydım diorum ..

tatlım uzun uzun yazmaya erindim aslında bölümümün tam adı sağlık kurumları işletmeciliği başkent üniversitesi hazırlıkla birlikte 5 yıl, kpss puanım 82ydi ilk tercihim olan ankaraya atandım, bizim bölümden topu topu 74 kişi sınava girmişti ilk 10 kişi sınıf arkadaşımdı zaten ben 4.ydüm, pişman olmazsın

merhaba canım bende sağlık işletme mezunuyum 2 yıllık bu seneki kpss kaçırdım birde 35 yaşında olduğum için açıkça atanamazsın diyenlerden dolayı kpss girmeyi acabalara bırakmış önemsememiştim sence ileriki kpss girip atanma imkanı olurmu bu yaşta:(:50::43:

merhaba canım bende sağlık işletme mezunuyum 2 yıllık bu seneki kpss kaçırdım birde 35 yaşında olduğum için açıkça atanamazsın diyenlerden dolayı kpss girmeyi acabalara bırakmış önemsememiştim sence ileriki kpss girip atanma imkanı olurmu bu yaşta:(:50::43:

niye olmasın, 35 yaşında olunca sınava hazırlanılmıyomu, öyle bi yaş sınırımı varmış bilmiyorum açıkçası

niye olmasın, 35 yaşında olunca sınava hazırlanılmıyomu, öyle bi yaş sınırımı varmış bilmiyorum açıkçası

evet canım genellikle kurumlarda en çok alım 30 yaşa kadardır bazıkurumlarda en son 35 yaşaa kadfar alımyapıyolar yani kpss girebilirsin ama atanamdıktan sonra hiçbir anlamı olmuyor:41:

Back