Sağlık sorununuz var mı?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
34
Aranızda kronik sağlık sorunu olan, ya da bir rahatsızlığından ötürü ameliyat olan tedavi gören var mı? Insanların bakış açıları çok değişik bu durumlara. Sağlık sorunu demek eksiklik demek gibi bazı insanlar için. Halbuki biz ne yaşayacağımızı neyle karşılaşacağımızı bilemezken insanların bunu eksiklik olduğunu düşünmeleri Üzücü.

Aslında aşağı yukarı herkesin kronik bir sağlık sorunu vardır, ya da olacaktır. Bu yüzden eksiklik olarak görmek gafletten başka bir şey değil. Örneğin benim allerjim var. Diyabet, hipertansiyon, infertilite, cinsel problemler, depresyon... Kim mükemmel sağlıklı ki?

Öyle gerçekten ama insanlar öyle bakmıyor işte. Mesela bir sayfada okumuştum. Bir kayınpeder gelininin babasına tansiyon hastası kızını bize niye verdin gibi bir şey söylemiş. Bende böyle bir durum yok ama ağır bir ameliyat geçirdim kalpten. Halbuki bu ameliyat-ı olmam gerektiğini öğrenene kadar hiçbir sağlık sorunum yoktu. Farkediyorum insanların neler düşündüğünü. Gerçekten bunlar çok üzücü.

Çürük mal almış muamelesi yapmış. Burada dikkati ilk çekmesi gereken, insanın metalaştırılması. İnsan bir mal değildir, eskimez, kıymeti sağlıkla, iş gücü ile ölçülemez. Lütfen buradaki yanlışı bilince çıkarın ve kendinizi bu çarpık söylemlerle yormayın. Bu sözü eden de hasta ama hastalık ruhunda.

sağlık sorunları yaşayan biri olarak diyorum ki düşüncende haklısın maalesef. öyle çok böyle düşünen insan var ki. sanırım kendileri sağlık sorunu yaşayana kadar hep sağlıklı kalacaklarına dair garip bir güven inanç içerisinde oluyorlar.

çok yanlış bir düşünce tabi ki bu. ama yanlış insan çok çevrede. karşımıza doğru insanlar çıksın.

Amin.Çok Haklısınız.

var ve hergün şükür ile yaşıyorum ..her an kanser olabileceğim tehlikesiyle yaşıyorum ameliyatımı oldum her 6 ayda bir kontrollerim var ama mutluyum huzurluyum hayrı da şerri de rabbimden biliyorum kimsenin ne dediğini de önemsemiyorum

Allah şifa versin. Çok doğru söyledikleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…