• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık sigortaları

Naze Sertel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
4
0
1
30
Arkadaşlar merhaba , hastanelerin ateş pahası olduğu özellikle şu dönemlerde sağlık sigortası dahada önem kazandı . Özel sağlık sigortası yada tamamlayıcı sağlık sigortası isteyenler varsa bana ulaşabilir mi? Kullandığınız hastanelere göre yardımcı olabilirim.
Kurumsal bir sigorta şirketinde çalışıyorum
Desteklerinizi rica ederim

Arkadaşlar merhaba , hastanelerin ateş pahası olduğu özellikle şu dönemlerde sağlık sigortası dahada önem kazandı . Özel sağlık sigortası yada tamamlayıcı sağlık sigortası isteyenler varsa bana ulaşabilir mi? Kullandığınız hastanelere göre yardımcı olabilirim.
Kurumsal bir sigorta şirketinde çalışıyorum
Desteklerinizi rica ederim

Geçen sene 1.500 tl olan prim 6.700 TL oldu, ek olarak ömür boyu yenilemem olan 25 senedir prim ödediğim diğer sağlık sigortam 4.000 TL'den 19.000 TL oldu. Bu da sadece yatarak heee öyle full + full filan değil. Sonuç sizin de ucuz olduğunuz söylenemez avantajlı olduğunuz hic söylenemez. Senede 2 kez kontrollere gidiyorum. Bugün rakamları ile 2.500 TL tutuyor hadi göze de gideyim 3.000 TL arada 3.700 TL fark kalıyor sizce mantıklı mı? Ayrıca bu tür reklamlara izin vermiyoruz.

Son düzenleme:
Back