Nikah sağlık raporunu nereden aldınız??

d_ceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
arkadaşlar konuyla ilgili açılan diğer başlıklarda sorum görülmedi sanırım ,bu yüzden yeni başlık açmak zorunda kaldım.
sağlık raporunu özelden alan arkadaşlar hangi belediyelere başvurdular_istanbul içinde_
bi de okuduğuma göre tahlil yaptırmadan rapor alanlar var. raporu hangi sağlık ocaklarından aldığınızı öğrenebilirmiyim.
çok acil lütfen yardımlarınızı bekliyorum
daha öncede yazmıştım maalesef biz tahlil yaptırmaya korkuyoruz daeyvahedigeldismile :kedi::
cevap alabilirsem çok sevinirim

cnm neden tahlil yaptırmaya korkuyorsunuz ki gerçi ben bursadayım bursadan aldım raporumu ama özel bir yer değildi 2 gün sonra verdiler raporu kan tahlili ve akciger filmi çekiyorlar

eminim istanbullu arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar

istanbulda kan tahlili yapmadan başvuru alınan yer yok
özellikle hiv testi yapılıyor istanbuldakilere
neden korkuyorsunuz anlayamadım ama
bu korkuyla tahlil yaptırmazsanız evlenemezsiniz
sağlık ocakları kızılay özel ve devlet hastanleri istenen testeri yapıyor
zaten size ne testi istendiğide söyleniyor

ceyda sen dilinin altındaki baklayı çıkarsana:jeyyar:

bence bu korku falan değil var birşeyler. hamile olmadan yada kan ile bulaşan hastalıktan mı şüpheleniyorsunuz raporlardan çıkacak sürpriz bir sonuçtan ailenizin haber olmasından mı?

burdaki gerizekalı saglık ocfagı yetkilisi sadece suratımıza bakarak raporu verdi çok saçma gelmişti ogün sordum eşime burda böyle dedi

ayy yok kızlar bişeyden şüphelendiğimizkaydirigubbakcemile3
biliyorum çok komik geliyor ama elimde değil ya beni kan tutuyor küçüklükten beri çok korkarım iğne demeyin de bana ne derseniz deyin:lepi:
birkaç defa yaptırdım tahlil hep bayıldım.özelde olunca yine yatırıyorlar ilgileniyorlar filan.devlette insanın suratına bakmıyorlar .o yüzden sordum özel olsa hep gittiğim biryer var orda fazla panik olmuyorum..küçükken iğneyle mi korkutmuşlar napmışlarsa çok fena tırsıyorum vallahieyvahedigeldismile
buarada yardımlarınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

ya bende iğneden ço korkuyom eyvahedigeldismile diş çektiriken bile bayılıyorum ne yapcam bilmiyorum offff benimde tek sorunum bu gibi hatta tek bu eyvahedigeldismile

kardeşimde evlendi 5 ay önce oda aynı bayıldı kan verirken mafoldumben

ceydacım valla çok zor kan tutunca inşallah özelde falan yaptırırsınızda hem tahliller olur hemde sen kötü olmazdın opuyorumnanaktan

ben daha dun verdim kan 4 tup aldilar napcaklarsa o kadar kanı, bi de akciger filmi cektirdim..Kanı devlet hastanesinde verebiliyosun ucret odemeden..Sonucları saglik ocagina gostericem hemen veriyolarmıs raporu zaten..Ben fatihteyim bu arada..Sonuclari bugun alicam saglik ocaginda da rapora ceviricem..

sağol sebbnemm cim hayırlısıyla şu işi bir atlatsam evlenmiş kadar olucam kaydirigubbakcemile2
kanatsiz_angel işte ben de aynı senin gibiyim.Böyle bir fobisi olmayanlara komik gelebilir ama çok zor birşey gerçekten.
burda bir iki arkadaş vardı dediğim gibi tahlilsiz rapor alan ama özel msj hakkım olmadığından ulaşamıyorum.Onlar da girmiyorlar foruma sanırım:uhm:
onlara ulaşsak belki nereden aldıklarını öğrenebiliriz:Saruboceq:

kanatsiz_angel işte ben de aynı senin gibiyim.Böyle bir fobisi olmayanlara komik gelebilir ama çok zor birşey gerçekten.

ah ah senı ancak ben anlarım senağlama

hiç bişeden korkmuyom hemde 4 tüpmü alıyolarmış ay şuracığa yıkılacağım offff bu konu aklıma gelince tuaf oluyorum eyvahedigeldismile

nikahsizmi yaşasam ne yapsam o kadar korkuyom yanisempatiksalakcinni

devlet artık eskisi gibi değil ya
bukadar da korkamyın bakmazsın olr biter
ben bakmıyorum kan aldıklarında
geçen hafta kan aldırım bende bi sağlık ocağına kadına dedim ben iğneden korkuyorum diye
ben de korkuyorum dedi güldü
sakin ol dedi bu tarafa bakma
bişi yok bişi yok diye diye batırdı iğneyi
sakinleştirdi yani
bundan önceki de gene aklımı dağıtmka için muhabbet etmişti benle napıosun ne okuosun gibisinden
yani korkulacak bişi yok
istanbulda tahlil yapmadan çok zor
başka şehirlerde vardır ama istanbul da istiyorlar

haklısın lepi
ben de kendi kendime korkmamam gerektiğini söylüyorum ama oraya gidince iş değişiyo:kedi:
iğnenin batma fikri korkutouo beni zaten
burda tahlilsiz çok zor ama SEYDAFERHAT isimli arkadaş almış o şekilde
benim msj hakkım olmadığından özel msj atıp soramıyorum
sizlere zahmet bizim gibi korkanlar için biri sorabilirmi hangi sağlık ocağından aldığını:Saruboceq:

Bakırköy'deki sağlık ocağından hem ücretsiz hemde tahlil yaptırmadan 5 dk içinde sağlık raporu alabiliyormuşsunuz arkadaşlar. ısteyenlere duyurulur. hihoyyyt

kızlar normal sağlık raporu ayrı, nikah için olanı ayrıdır, normal sağlık raporunda, yani iş için, okullar için vs olanlar ayrıdır, bunlarda kan testi yapılmaz, ama nikah için 4 tane kan testi yapılmak zorundadır, o dediğiniz kişiler test yaptırmadan almışlarsa, onların tanıdıkları vardır hastanede o yüzdenden alabilmişlerdir, yoksa hiç bir hastane testsiz rapor vermez bilginize, bu arada bende iğneden çok korkanlardanım ama geçen hafta nikah için kan aldırdım, size yemin ederimki hiç açımıyo, artık iğneler değişmiş hiç anlamıyosun bile ben bile şaşırdım düşünün, bu arada bende kartal araştırma hastanesinde testimi yaptırdım, istanbuldaki arkadaşlar isterseniz oraya gidin, ordaki kan alma yerindek kızlar çok iyiler ve çok ilgileniyorlar, ben korkuyorum diye hepsi beni konuşturmaya falan çalıştılar ve isterlerse 6-7 tüp kan alsınlar fark etmez sonuçta iğneden korkuyoruz biz ve 5 dk bile sürmüyo inanın, ama kan testi için sadece 2 tüp alıyorlar bilginize kızlarr, lütfen korkmayın artık iğneler değişmiş inceymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…