Sağlık problemi lütfen bakar mısınız😔

Kellebek321

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
163
87
13
31
Selam .ben fsh lh düşüklüğünden dolayi kendi kendime adet olamıyorum ve hamile kalamiyorum. 3 yıldır evliyiz ve çocuk tedavisi için aşılama olacaktım, tedaviye başlamıştık 5 kutu menogon iğne oldum doktor yumurtalar biraz büyümüş ama tam istenen boyutta degil biraz daha verecem bu ignelerden demişti. Beklenmedik bi maddiyat sıkıntısı olunca tedaviyi yarim birakmak zorunda kaldım (ilaclar pahali) tam bir hafta sonra kahverengi akıntım geldi 4 gün sürdü ara ara adet sancısı gibi ağrım ve kasiklarda hafif kramplar oldu. Ben öncesinde doktora sormuştum tedaviyi yarim bırakınca herhangi bir sağlık proplemi olur mu diye olmaz demişti özel muayeneye gidiyordum ay sonu gelince arayip soramadim doktora öyle aman aman bi agrim olmadığı
için cokta endiselenmedim ama yinede acaba akıntının sebebi ney diye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Sizce neydi bu ? buna benzer bisey yaşayan var mi ?

Gecmiş olsun. Benzer durum yasamadik. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Maddi olarak çok zor herseyi cepten oduyoruz bu yolda

Back