Sağolun kızlar..zaten hemen doktorumu aradım,anne sütü alıyor yiğit gayet normal dedi.ama işte içime kurt düştü birkere.şimdi 2 ayrı siteden doktorlara danıştım.onlarda anne sütü alan bebekte gayet normal dedi..sizlerede çok teşekkür ederim içim rahatladı.evlat çok başka şey ya insanın içi gidiyor iyi olsun diye:)
CANIM ÖYLE DOKTORA GİDİP BOŞUNA KAN FALAN ALDIRMA CANINI YAKMA BOŞUNA BAK DOKTORUNDA NORMAL DEMİŞ ÖYLE BARTILI DEGİL BEBGİNİN KİLOSU MAŞALLAH SAĞLIGIDA YERİNDEYSE BİŞİ OLMAZ SEN EMZİRMEYE DEVAM ET. OBEZ DEMEK İÇİN 5 AYLIK BEBEGİN 15 KİLOYU GEÇMESİ LAZIM .a.s
canım benimkide aynı 9 kilo belki 200 gr fazlası bile vardır en son doktora gittiğimizde anne sütü alıyor sadece gayet iyi sadece sevin annesi dedi benimki 4330 doğmuştu bir de. seninki gibi öyle aşırı şişman da durmuyor anne sütü alıyor napiim rejim yaptıramam ki, gayet hareketli neşeli sağlıklı bir bebek ama bak benim de canım sıkıldı şimdi, ayrıca ayda 1 kilo aldıysa bu kilosu normal değil mi?
saol canım zaten bu sağlık ocağındakiler bilmedikleri konularda yorum yapmayı çok seviyorlar yok yere de insanın canını sıkıyorlarHiç canını sıkma,kendi doktorumuz ve ayrı 2 doktora daha sordum.saçmalamasın bebeğin anne sütü alıyor olmaz öyle şey dediler..bende takmıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?