- 20 Mart 2010
- 1.157
- 467
- 323
Cnm benim sütüm zaten inanılmaz çoktu ve bebeğim beni ilk günden beri emiyodu almama sıkıntısı yok yani.Ama son 2 aydır bebeğimi emzirirken ağlıyodu çünkü sütüm çok azalmıştı stresten. Sağıyodum 1 yada 2 çay kaşığı anca çıkıyordu. Her sağdığımda moralim çok bozuluyordu. Hatta sütüm azaldığı için adetim bile gelmeye başladı. Ben pes etmedim boş boş sağdım 10-15dakika boyunca. Her 2 saate sağdım.Çoğu zaman hiç gelmedi ama yinede pes etmedim.Bir hareketlilik hissettim 3 gündür sanki kanallarım açılıyormuş gibi. Gerçektende doğru hissetmişim birden geldi sütüm.Üstelik eskisi gibi geliyor.Ama maalesef çoğu çöpe gidiyor.Çünkü çok fazla geliyor maşallah diyelim :) Keşke biriyle paylaşabilseydim.Çünkü 2 bebeğin rahat rahat doyabileceği miktarda sütüm geliyor.Şükürler olsun. Bu arada soru sormuşsun yeni gördüm evet bi anda geldi 200ml :) İlk zamanlardan bile daha iyi geliyo maşallah
konu sahibi arkadaş bu sorunu yaşarken onun topiğinde sütüm şöyle geliyor böyle geliyor demeniz hiç güzel bi davranış değil.kaldıki arkadaş sütü bol gelen kadınların hava atmalarından zaten bıkmış.siz art niyetli değilsiniz mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz anlıyorum ama yeri burası değil bayanlar