merhaba arkadaslar ben 2ay once sezaryanla bır kız cocugu dunyaya getırdım 20 gun kadar sutum gelmedı bu arada mamaya alıstı kızım
sut sagma makınası aldık kızım emmedıgı ıcın sagarak sutumu getırmek ıstedım 10 dakkıda 10ccbıle gelmıyordu 2 gogsumden
sureklı sag sagdıkca gelır dedıler cogalır dedıler fakat cogalmadı benımde sevkım kırıldı 2haftadır falan sagmayıda bıraktım.
kızım dogdugunda 4kıloydu boyu 51 cmdı bugun asıya goturduk kızımı 5kg 950 gram olmus boyuda 59 cm saglık ocagındakı hemsıre morelımı cok bozdu sakayla kızıma annen sana sut vermeyı beceremedı dedı esımın yanında
ben daha evvel esımın zaten bebegımız konusunda cok pımpırıklı oldugunu ve ılk zamanlar sut gelmedıgı ıcın bu konuda benı sıkıntıya soktuklarınıda anlatmıstım kendısıne
ben yanlız gıttıgımde bana cok farklı davranıyordu sutum gelmedıgı ıcın uzuldugunu soyluyordu fakat bugun esımın yanında cok degısık tavırlar sergıledı obez olucak bu cocuk kılosu cok fazla boyu cok fazla bas cevresı desen oda aynı ama bunları trıplı soyluyo gıbı sankı benım yuzumdenmıs gıbı sutum varda ben vermıyorum
kendımı zaten ben bu konuda çok fazla eksık hıssedıyorum herkezın sutu var benım neden yok
ben nasıl cocugumu emzıremem çooooooook üzüluyorum bu gıdışle bu bebek obez olucak dedı hala kulaklarımda çınlıyo
ılk gunler sutum gelmıyo dıye neler yaptım bılemezsınız 6gunluk sezeryanlı logusa halımle hastane hastane dolastım gunlerce cozum aradım sagma makınasıyla sag gelır demıslerdı bır hastaneye gıttık sagmak ıcın 1bcuk saate yakın sagdık sut yoktu bı an bır sıvı akmaya basladı nasıl sevındım sutum gelıyor dıye ama amelıyatlı oldugumdan o an gorememıstım yavas yavas dogruldum bı baktım kan kanımı sagıyormus makına megerse
o an elım ayagım tıtredı hamsırede benı bırakmıs gıtmıs tek basımayım odada napıcagımı sasırmıstım demem o ki elımden gelenı yapmaya calıstım ama sankı ınsanlar ben kendı keyfımden sut vermıyomusum gıbı konusmuyolar mı delı oluyorum
ılk gunlerde goguslerım tas gıbı olmustu cok sıstı acayıp acıyodu ates yapmıstı agrıdan duramıyordum ama genede sagmamıza ragmen damla sut gelmedı
hep derdımkı onceden kendı kendıme bebegımı ılk 1 sene emzırcem ama ole ıstemekle olmuyomus onu anladım
gecen hastanede kızım acıktı emzırme odasına gırdım mamasını yedırmek ıcın 8 10 tane kadın bebegını emzırıyo bıtek ben mama verıyorum
kusuruma bakmayım ıcım çok dolu karısık yazmıs olabılırım sızlere bır sorum olucak arkadaslar mamayla beslenen bebekler obezmi oluyor?
bebeğim tam 2 aylık ve 5950 kg