• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması SAĞLIK OCAĞINDA SPİRAL TAKTIRANLAR

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

denizderen00000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
69
16
3
40
Hanımlar sağlık evinde Dr takıyormuş ücretsiz
Tecrübesi olan varmı aranızda
İlk defa takılacak yoksa özel Dr a mı gitmeliyim (800₺) tecrübe konusunda güvenilir mi sağlık evi tereddütte kaldım şimdiden teşekkürler

Hanımlar sağlık evinde Dr takıyormuş ücretsiz
Tecrübesi olan varmı aranızda
İlk defa takılacak yoksa özel Dr a mı gitmeliyim (800₺) tecrübe konusunda güvenilir mi sağlık evi tereddütte kaldım şimdiden teşekkürler
Bizim burda takılıyor hatta bende yarın gidip taktırıcam sağlık ocağında hiçbir ücret ödemeden

Sağlık ocağında normal olan takılıyor. Hormonlu olanı siz eczaneden alıp götürüyorsunuz öyle takıyorlar diye biliyorum. İki ablam da sağlık ocağında taktırdı bir sorun yaşamadılar

Sağlık ocağında normal olan takılıyor. Hormonlu olanı siz eczaneden alıp götürüyorsunuz öyle takıyorlar diye biliyorum. İki ablam da sağlık ocağında taktırdı bir sorun yaşamadılar
Bizimki buradaki hormonluyu kadın doğum Dr u takıyor biz normal olanı taktırıyoruz dedi
Yoksa alırım eczaneden

Merhaba arkadaslar bende 2 ay once dogum yaptim şuan eşim korunuyor ama cok korkuyorum hamile kalmaktan. Aile planlama merkezlerinde takiliyor ama adet olmak mi gerekiyor adet olmadan da takarlar mi? Ozelde adet olmadan takariz dediler ama maddiyat bakimindan devlet te takiyorlarsa oraya gitmek istiyorum.

Back
X