- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
- Konu Sahibi cagilbilgin
Merhaba. Ben yarın sabahtan sağlık ocağına gebelik için kan testi vermeye gideceğim. Gün içinde sonuç çıkıyor mu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk bebeğim sizinÇok heyecanliyim ya gitcem birazdan sizin ilk bebek mi
Sabah verirseniz öğleden sonra çıkar büyük ihtimalle.Merhaba. Ben yarın sabahtan sağlık ocağına gebelik için kan testi vermeye gideceğim. Gün içinde sonuç çıkıyor mu acaba ?
Pazar günü vermişdiniz pardon henüz çıkmadı mı sonucunuz?Bende de hala gözükmüyor e nabızda. Öğlen çıkar herhalde öyle ümit ediyorum.
Çıkmıyormuş malesef bi gün sonrasında öğrendim sağlık ocağında bugünSabah verirseniz öğleden sonra çıkar büyük ihtimalle.
Yok pazar vermedim Pazartesi verdim bugün çıktıPazar günü vermişdiniz pardıon henüz çıkmadı mı sonucunuz?
Bende vermiştim daha önce ordan biliyorum hatta çok uzun sürmeden öğrenmiştim de şaşırmıştım demek ki farklılık gösteriyor. Peki sonucunuz ne oldu hayırlısıylaÇıkmıyormuş malesef bi gün sonrasında öğrendim sağlık ocağında bugün
İlk mesajınızda tarih pazar gününü gösteriyor da.Yok pazar vermedim Pazartesi verdim bugün çıktı
Benim 3. Bebeğim inşallah sunucunuz kaç çıktı acabaEvet ilk bebeğim sizin![]()
Değer olarak 2500 çıktı Cuma’ya doktor randevusu aldım inşallah herşey iyidirBenim 3. Bebeğim inşallah sunucunuz kaç çıktı acaba
Bebiş varBende vermiştim daha önce ordan biliyorum hatta çok uzun sürmeden öğrenmiştim de şaşırmıştım demek ki farklılık gösteriyor. Peki sonucunuz ne oldu hayırlısıyla![]()
Oy maşallah büyümüş sizinki benim 419 çıktı 2 hafta sonra git dediDeğer olarak 2500 çıktı Cuma’ya doktor randevusu aldım inşallah herşey iyidir![]()