Sağlık ocağında gebelik testi

umutsuzvaka_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
228
234
27
Yarın adet gecikmemin 10.hünü oluyor. 7.gününde idrar testinde negatif çıktı ama hala olamıyorum da. Sağlık ocağında kan testi vereceğim yarın ama sabahtan gitsem öğleden sonra çıkar mı? Yoksa ertesi güne mi sarkar? Ertesi günde resmi tatil diyip sisteme yüklemezlerse

Bende aynı günün akşamına (5-6 gibi) sağlık ocağı sistemine düşüyor sağlık ocağında verdiğim sonuçlar. Enabıza düşmüyor ama

Sağlık ocağına göre değişiyor sanırım benim kan testim sabah verdiğimde mesai bitimine enabıza düşmüştü

Adet gecikmemin 3. Günü korunmayı bırakalı yani son üç aydır tam 31 günde bir oluyordu adetim streste yapmadım diğer aylarda daha stresliydim 2 tane miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif zaten bu ay pek değerlendiremedik ama aklımda soru işareti var ya sol kasığımda batma hafiften bi mide bulantısı (varla yok arası bugün basladi) göğüs hassasiyeti şişkinlik yorgunluk çok uykum geliyor son 1 haftadır bir de acilde kan alırlar mı gitsem devlet hastanesi ya da şehir hastanesine acile gitmek istememin sebebi 2 gün boyunca poliklinik ve sağlık ocakları kapalı olacak ve bir de iş yerimden izin alamamam

Son düzenleme:
X