Saglik ocagina gelen ve bos muhabbetleri eski sevgili vol bilmem kac biktim ?

Orası sağlık ocağı yalnız. Sizin sağlık ocağına kayıtlı ki, aile doktoru oradaki geliyor, değil mi? Hani gelmesini bile saçma sapan bulmuşsunuz da adam nereye gitsin ya da gitmek zorunda mı başka yere? Üstünde bu kadar kafa yormanıza, sanki size inat geliyormuş gibi düşünmeye gerek var mı? Evinize gelmiyor neticede. Bu adam yeşil ışık yaksa, siz kanacakmışsınız gibi geliyor bana. Gerçekten gereksiz ve boş bir insan olarak görseniz, canı cehenneme der, geçmişe gömer, sıradan vatandaş muamelesi yaparsınız bu insana.

Hayir bugun annesi girdi doktora o annesiyle geldi ben ilk defa konusmaya başladıktan sonra gordum ben senelerdir
normalde de sağlık kuruluşlarına bu kadar sık mı giderlerdi. ben 1 senede bile bu kadar çok sağlık ocağına gitmiyorum.

Adamın aile hekimi orası, iğne yaptırmaya da gelir, test yaptırmaya da, muayene olmayanda. Ücretsiz sağlık hizmeti. Sizin yüzünüzden özel hastaneye gidip hem para ödeyip hem sıra mı beklesin mis gibi ücretsiz aile hekimliği varken.

Mesela kafanızı hayatınızı başka bir yöne çevirmeye ne dersiniz. Amacım linç etmek yargılamak değil içsel olarak daha çok olgunlaşıp gelişeceksiniz bu sayede . Kitap okumaya ne dersiniz soyle guzel haftalik kitap hedefleri koyun mesela kendinize hobi edinin ve kesinlikle bazı şeyleri yaşamak icin büyümeyi bekleyin büyümekten kastım belki yaş belki olgunluk ama muhakkak gelişmek lazım .

Bu sağlık ocağı da yol geçen hanı gibi, ne sık uğruyor eski sevgiliniz,şaşırdım doğrusu.kendimden pay biçiyorum da en iyi ihtimalle senede 1-2 uğruyor ya da bazı seneler hiç gitmiyorum bile.

Sağlık ocağı yan sitenin altında

7 yıldır daha hiç gitmedim

Neden bu kadar iğne oluyorlar

Ya o kadar saçma o kadar seviyesiz konuşmalar ki liseli ergenler gibi Azıcık profesyonel olun ya bu ne böyle ayrıca cidden ne demeye sürekli iğne oluyo bu insanlar bi anası bi kendisi sürekli sağlık ocağındalar

Sağlık ocağı yan sitenin altında

7 yıldır daha hiç gitmedim

Neden bu kadar iğne oluyorlar

Orasını ben de anlayamadım, konu Sahibi gencecik bir insan diye tahmin ediyorum.ona ilgi duymuş olan sevgilide onun yaşlarındadır.bu kadar sık sağlık ocağında olacak ne var.resmen fırına ekmek almaya gider gibi sağlık ocağına gidiyor söz konusu kişi.
adeta çekim merkezi gibi hergün yeni gelişmelere gebe bir sağlık ocağı.iş yeri mi Dallas mı hiç belli değil.bayağa renkli arada bir kaynana da dahil olup heyecan artıyor ,olay ve atraksiyon gırla.

Bu konuda açtığınız kaçıncı konu. Ilişkiniz çok sıkıcıydı, ayrılığıniz çok sıkıcı, siz çok sıkıcı, sevgiliniz çok sıkıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…