- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Liseli gibi davranmayın. Saçma sapan bir ilişkiniz vardı zaten. Adam sizi sevmiyordu bile bana kalırsa evlenecek birini arıyordu sizle olmadı. Geldiyse de geldi yapın işinizi muhatap olmayın daha fazla. Elinizde telefon iş yerinizde dolanıp durmayın ayrıca. İşinize saygınız olsun biraz.
Görmezden gelsenize
en büyük tepki tepkisizliktir
Evcilik oynuyorsunuz heralde?Merhabaa🖑🖑linc yemeye geldim
Benim bir erkek arkadaşim vardi bir cok konu actim annesiyle calistigim sağlik ocagina gelip igne yaptiriyolar di fln . En son ayrildiktan sonra aklinda baskasi olduğunu ögrenmistim ve bir daha iletisime geçmedim
Bu salı günü isyerimdeyken baska bir odadan kendi odama gectim . Eski sevgilim igne yaptirmis perdenin arkasindan cikiyodu şok oldum sasirdim cunku ayrilidgimizdan sonra gelip bize yaptirmiyodu ters ters baktim oda şasirdi imza atcakti kalemi eline tutusturdum okadar komiktik ki is arkadasim güldü benim bakisima sinirden bende guldum oda güldü hic bisey demedim kolay gelsin dedi cikti sonra geri döndü " şu posetimi versene " diye hic orali olmadim sonra bu hemsire cok acitti ya bidaha ona vurdurmam dedi bende hayirdir dedim oda günüm geldi igne vurdurdum dedi bu kitabi sen mi okuyosun kendine dikkat et insanlar kötu fln bi ton sohbet etti gitti .
Bugun elimde telefon mesaj yaziyorum hizli bi sekilde tam cikis kapisinda karsilastik . Önümden biri "önüne bak kiz önüne bak " diyo gülerek kafami kaldirdim o gecerken de goz ucuyla benim mesaja bakip gecti sonra odama gittim bu da koridorda ilac yazdircak heralde bekliyo benim cikmamla gülerek manita yaptin heralde elinden telefon düsmüyo dedi .
Bende sacma sapan konusma ya dedim gittim .
Arkadaslar bu ne yüzsüz bi insan bu ne utanmaz bi insan ben unuttukca karsima cikiyo adamdaki rahatliga bakarmisiniz
Hep beni suçladiniz ama tek suclu benmiyim ayrilmisiz 1 ay olmus baska doktor mu yok baska hastane mi yok ne bitmedik hastane isiymis . Canim sıkılıyo gördükce de of
Evcilik oynuyorsunuz heralde?
[/QUOTE]Isime saygim olmadığını nerden cikardiniz elimde telefonla dolanabilecek rahatlikta bir isyerim var ayrica elimde telefonla dolanmıyorum gelen mesaja bakiyorum bahceye cikarken ?
Okey. Süper. En azından durumun farkındasınız. Umursamayin. İşiniz dışında cevap vermeyin. Hatta başkasıyla görüşüyor imajı yaratın. İş yerinizde espri yapana bile ağzının payını verin. Onu silmediyseniz heryer den silin, engelleyin. Birdaha da asla bu şekilde biriyle görüşmeyi. Olay sonucu bu oluyorBende artik öyle dusunuyorum . Inanin burda ne yapmaliyim bunu anlamak icin konu actim cunku bu isi gereginden fazla lackalastirdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?