Dudak Makyajı Sağlık mı güzellik mi? Yüksek oranda Kurşun içeren Rujlara dikkat !

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
E

EU1

Ziyaretçi
Selam herkese. Az önce bana gelen bir mailde bazı ruj markalarının yüksek oranda kurşun içerdiği ve bu rujların kanserojen olduğuyla ilgili bir mail geldi. Kaldı ki vücuda giren kurşunun nasıl zor atıldığını ve kalıcı sağlık sorunlarına yol açtığını hepimiz az çok biliriz.Mailde markalar da açık açık yazıyor ancak buraya yazmam mümkün olmayacak.Ben aşağıda yazanları pahalı ve ucuz aldığım iki ruj üzerinde denedim ve gerçekten de ucuz ruj karardı.Diğerine birşey olmadı.

Özellikle kalıcı rujlara dikkat ediniz.

Nedeni kursunun miktaridir.

Iste size kendi kendinize uygulayabileceginiz bir test

1. Elinize biraz ruj sürünüz.
2. 24-14 ayar altin bir yüzüğü ruja bir kaç defa sürtünüz.
3. ıçinde kursun var ise rujun rengi siyaha döner.

Lütfen bu bilgileri tüm kız arkadaşlarınıza gönderiniz !!!

Son düzenleyen: Moderatör:
çok dıkkat etmek lazım..............ucuz mal her zaman sıkıntı arkadaşlar .............önce sağlık

sağlık herşeyin başı... katılıyorum herşeye dikkat etmek lazım
paylaşımın için teşekkürler... :1rolleyes:

birak kanserojen olmasini direk oldurur bu adami yahu.. ruj kullanmaktan zaten haz etmezdim hepten igrendim...
kimbilir diger makyaj malzemelerinde neler var.

çok önemlı bır konuya degınmıs ...hergun ruj kullanan bırı olaak çok tesekkur ederım cnm..ama şu maılı gormeyı cok ısterdım açıkcası...özelıne maılımı yazsam atarmısn bana onu maıl olarak?

ya markaları sölesen suç mu şimdi ben diğer bi topikte yazmıştım amaaa kurşun içeren sürme markasını gamyoncuiremsu yanlış mı ettim şimdi :eek:

valla ben de dün bütün rujlarımı attım çünkü hepsi simsiyah oldu flormar, maybelline, ve innova markaydılar.5 tane ruj gitti ama sağlık daha önemli....lorealden ruj almaya karar vermiştim ama onda bu testi deneyen oldu mu*??

çok önemlı bır konuya degınmıs ...hergun ruj kullanan bırı olaak çok tesekkur ederım cnm..ama şu maılı gormeyı cok ısterdım açıkcası...özelıne maılımı yazsam atarmısn bana onu maıl olarak?

sELAM.öZELınize tabii ki atarım ama orada yazan markaları şahsen denemediğim için onları almayın diyemem. Buradan marka ismi belirtince cevap hakkı doğması sebebiyle sanırım, site yönetimi karşı marka belirtilmesine.Ben kalıcı olmayan loreal'de denedim, siyahlaşmadı ama her renginde, her çeşitinde kurşun yoktur demek doğru mudur bilmem.Mailde de yazıdğı gibi kalıcı ruj olunca, her markada olabiliyordur belki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
X