Çorbalar Sağlık çorbası

system

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
167
1
39
adı üstünde sağlık çorbası baska bır sıteden öğrendım memnun kaldım bebeklerınızede yenırebılırsınız dılersenız bır ıkı dal brokolide ekleyebılırsınız çok güzel oluyor eneyın

3 adet patates 1tane sogan 1 tane havuç 2diş sarımsak tel şehrıye etsuyu tuz

ilk önce saganı doğrayıp sarımsaklarla bırlıkte tencerede kavuruyoruz üzerıne doğradıgımız havuçu küp küp doğradıdımız patateslerı kayup 3 dk kavurup üzerını örtecek kadar sıcak su vede et suyunu ekleyıp pişiriyoz (brokolıde eklenecekse bı kaç dal ekleyın )daha sonrada robottan gecırıp tencerede kaynatıp koyulugunu bıraz suyla acıp tel şehrıyemızı ekleyıp sehrıye pişene kadar kaynatıp tuzunu ekleyıp maydonozla süsleyıp servıs edıyoruz afiyet olsun

Son düzenleme:
rica ederım güzel bi çorbadır su soguk havalarda şifa olsun sizlere dıyorum bıde arkasadaslar brokolide ekleyın dahada vıtamınlı olsun çorbalarınız

daha sonrada robottan gecırıp tencerede kaynatıp koyulugunu bıraz suyla acıp tel şehrıyemızı ekleyıp sehrıye pişene kadar kaynatıp tuzunu ekleyıp maydonozla süsleyıp servıs edıyoruz afiyet olsun...

ahh şu cümlene bayıldığımı söylemeden geçemiycem.. :eek: nefesim tükendi kız okurken:)) çorba güzel görünüyor teşekkürler tarif için, deniycem... olumunekankayizsmile

daha sonrada robottan gecırıp tencerede kaynatıp koyulugunu bıraz suyla acıp tel şehrıyemızı ekleyıp sehrıye pişene kadar kaynatıp tuzunu ekleyıp maydonozla süsleyıp servıs edıyoruz afiyet olsun...

ahh şu cümlene bayıldığımı söylemeden geçemiycem.. :eek: nefesim tükendi kız okurken:)) çorba güzel görünüyor teşekkürler tarif için, deniycem... olumunekankayizsmile

:kedi:

X