Allah yar ve yardımcınız olsun . Benim eşimde hemşire ve sizinle aynı duruma gelecek . Ve bizde 1 ay gorusemeyecegiz çok zor inşallah bu günler çabuk geçer korkularımız var ama işiniz gereği gidiyorsunuz . Çocuğunuz ve esiniz için çok zor olabilir sizin yerinize bekarlardan gorderme durumu uokmuSlm Kızlar herkese sağlıklı günler diliyorum..Ben sağlık çalışanıyım 3,5 yaşında bi oğlum var,Şu an için eve git gel yapıyorum eşim bakıyor oğluma,çalıştığım yer oturduğum ilin dışında hem ulaşım sıkıntısından hem de vaka sayılarının artmasından dolayı artık sağlıkçılara tahsis edilen yerlerde kalmayı düşünüyorum bu durum oğlumun psikolojisini nasıl etkiler..nöbette bir gün dahi görmediğinde sürekli anne yarın gelecek mi diye soruyor 1 ay veya daha fazla görmediğinde terk edilmiş duygusuna kapılır mı,anne çocuk ilişkimiz darbe alır mi..bu konuda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum
Bekar evli fark etmiyor özel bi durumu olmayan herkes çalışmak zorunda..Zaten böyle bi şeyi kabul etmem de,oğlumun psikolojisinin nasıl etkileneceği beni düşündürüyor..Allah yar ve yardımcınız olsun . Benim eşimde hemşire ve sizinle aynı duruma gelecek . Ve bizde 1 ay gorusemeyecegiz çok zor inşallah bu günler çabuk geçer korkularımız var ama işiniz gereği gidiyorsunuz . Çocuğunuz ve esiniz için çok zor olabilir sizin yerinize bekarlardan gorderme durumu uokmu
Normal bir zamanda pedagog yardimi alin derdim ama şu sıralar ne mumkun. Bir cocuk hic annesini unutur mu? Ona vereceğiniz en güzel hediye sag salim donmek. Allah size ve bütün saglik çalışanlarina yardim etsin.Bekar evli fark etmiyor özel bi durumu olmayan herkes çalışmak zorunda..Zaten böyle bi şeyi kabul etmem de,oğlumun psikolojisinin nasıl etkileneceği beni düşündürüyor..
Ben evliyim, çocuğum da var. Allah mecbur bırakmasın ama ne alaka, bekarlardan niye gönderiyorlar?Allah yar ve yardımcınız olsun . Benim eşimde hemşire ve sizinle aynı duruma gelecek . Ve bizde 1 ay gorusemeyecegiz çok zor inşallah bu günler çabuk geçer korkularımız var ama işiniz gereği gidiyorsunuz . Çocuğunuz ve esiniz için çok zor olabilir sizin yerinize bekarlardan gorderme durumu uokmu
Haklısınız kim gidecek denirse o gidiyor ayırt edilmiyor Allah hepinizin yardimcisi olsun zor sureclerden geçiyorsunuz . Rabbim kolaylik verir inşallahBekar evli fark etmiyor özel bi durumu olmayan herkes çalışmak zorunda..Zaten böyle bi şeyi kabul etmem de,oğlumun psikolojisinin nasıl etkileneceği beni düşündürüyor..
Benim aklıma ilk o geldi . Ben gönderiyorlar demedim benim eşimin Hastanesi'nde çocuğu olanlar itiraz etmisler en son gidecekler şuan gidenler bekar hepsi benim aklıma ilk gelen buBen evliyim, çocuğum da var. Allah mecbur bırakmasın ama ne alaka, bekarlardan niye gönderiyorlar?
Allah sizin de yardımcınız olsun..çok küçük olunca tereddütlerim oluştuBabasının yanında güvende olur gözünüz arkada kalmaz sık sık görüntülü konuşursunuz unutmaz merak etmeyin..iki buçuk yaşındayken bende mecburen görev icabı bir aya yakın ayrı kalmıştım zordu ama atlattık bir problem yaşamadan..benim eşimde bende sağlıkçıyız yaşadığımız şehirde yakınımız akrabamızda yok.bir süre sonra vaka sayısı arttıkça muhtemelen riskli alanda çalışmamız gerekecek ..nasıl yaparım kime bırakırım çocuğu hiçbir fikrim yok..gündüz kendisi kalabiliyor ama gece kalamaz..Olaya güzel yanından bakın siz olmasanız bile babası yanında olacak..