• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık anksiyetesi

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
257
47
13
20
artık yedi bitirdi beni bu durum, ağrımayan yerim yok kanserim kötü hastalığım var diye ödüm kopuyor, 1 aydır kanserim kesin diye kendimi yiyorum. meme ağrısından ötürü. psikaytri ilaç verdi kullanmak istemedim ama kullansa mıydım acaba, terapiye gitmeyi düşünüyorum. siz de durumlar nasıl lütfen birbirimize yardımcı olalım

artık yedi bitirdi beni bu durum, ağrımayan yerim yok kanserim kötü hastalığım var diye ödüm kopuyor, 1 aydır kanserim kesin diye kendimi yiyorum. meme ağrısından ötürü. psikaytri ilaç verdi kullanmak istemedim ama kullansa mıydım acaba, terapiye gitmeyi düşünüyorum. siz de durumlar nasıl lütfen birbirimize yardımcı olalım

Merhaba arkadaşlar gündüz birşey yoktu çok güzel bayram geçiriyorum fakat geldim yattım göğüs yanması başladı yukarı doğru sanki yemek borum da yanıyor Elik ayağım buz kesti çarpıntım oldu ayağa kalktim iyyim dedim ama hala huzursuzum

Back
X