- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hadi baslayalim yarin herkes tartilip yazsin arkadaslar olurmu
Ben yeni tartildim 64 dum kizlar haydi bismillah diyelim ve kilolarinizi alip yarin gayretinizi göreyim ve ust kisma yazarim.
Bende bugün 75.4 çıktım tatlımmBen yeni tartildim 64 dum kizlar haydi bismillah diyelim ve kilolarinizi alip yarin gayretinizi göreyim ve ust kisma yazarim.
Tamm yazayim uzerine güncel olarak düştükce yenilerim.Bende bugün 75.4 çıktım tatlımm
Kuzum katilirsaniz insallah aktif olur amac sporla yaşam hem saglik hem biraz fit be bakımlı olalim kendimize bakalım bemde sizlerden güç alip sürekli su spor yerim azaltirim yemegide.Ben de katılabilirim yürüyüş yapıyorum az yemeye çalışıyorum erkenden bırakıyorum yemeği akşam yarın kilo yazarım
Aktif bir sayfa olursa devam etmek için motivasyon olur
Tamm kuzum sende kilonu yaz güncel ekleyim. Basarimizi görelim.Bende yarn yazarm ama reglm olsun yinede dikkat edicem suan 30 dk leslie ustune telefonuma spor indiro onu yaptm
Sen basligi bence degis kuzum tam destek gibi bsy olsun herkes kendi sporunu yapar hareketini yaparKuzu şimdi herkes belki leslieye uymaz onu mesaj içi ne yaziyimda sporla diye düzelteyim mi başlığı herkes slor yürüyüş ve istediği programa uysun amac sporu yapmak.
Aynen dur aklima geldi zaten.Sen basligi bence degis kuzum tam destek gibi bsy olsun herkes kendi sporunu yapar hareketini yapar
Canim basligi duzeltcende yapamadim kalkmismi ne herhangimi spor olur azaltak su içek yeter ama sporlu yasam olsun yürüyüş bile yeter.Çok şükür ben de az ekmek yemeğe çalışıyorum ve akşamları yememeyecalisiyroum bir de yürüyüş yapmaya çalışıyorum inşallahhh bırakmam