Sağlığımı Kaybettim Bayanlar Çok Korkuyorum (Çene Eklemi Sorunu) Lütfen Yardım Edin Bana ! :((

dr nin konuyu fazla abarttığı dramatize ettiğine
para için ameliyat etmek istediğine dair algı oluştu

İnternete göre ben ileri derece rahim kanseriydim canım. Okuma ve inanma Allah esirgesin.
Aklını karıştırmak gibi olmasın ama babamda da o ttık tık sesler vardı. Cok farklı şeyler söyledi.
Ama en son gittiği doktor psikolojik dedi ve belli bir müzik eşliğinde çene egzersizleri yaptı bir süre. Şimdi daha iyi

Şu an ki durumunuz nasıl nedir bende çok korkuyorum bilgilendirirmisiniz lütfen

ayni sorun ve daha fazlasi bende de var. hatta kemiklerde erime de var dislerimin oldugu bolumde iltihaptan dolayi merak etme oyle hop diye bisey olmuyo. agri yapiyo tutuluyo arada rahatsiz ediyo ama eyvah ölüyom durumu yok.senin disini iltihapli cekmis ölmemissin ya ona dua et. asil öldurucu olan o. bir degil bi kac doktora git ama havadan buldugun degil arastir sorustur oyle git. sakin her denilene atlama eski doktorlardan bul. yeniler daha kesip bicmeye meyilli

Aynı şeyleri yaşıyorum ama benim yüzümun şekli bile değişti hiç bir yerde tedavi bulamadık kaç doktor gezdim sizin gittiginiz doktorun adı nedir

Aynı şeyleri yaşıyorum ama benim yüzümun şekli bile değişti hiç bir yerde tedavi bulamadık kaç doktor gezdim sizin gittiginiz doktorun adı nedir
Merhaba, bir cozum bulabildiniz mi? Beninde yuzum de degisiklik var. Sizde nasil bi degisiklik oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…