Sağlığım ile ilgili bir problem bakarmısınız?

dra mutlaka gorun demekten baska dıyebılecegım teksey var o da asla ınternetten arastırma yappma...nete kalsa ben sımdıye kadar kendıme ne hastalıklar kondurdum..ınsanın ıyıce psıkolojısı bozuluyor...gecmıs olsun bu arada..

Öncende birsey cikmamissa suanda sorun yoktur dedigin belirtiler üsütmekten hava alginligindan oluyor yani hava birikiyor vicudunda en cokta gögüs bölgende baskinlik yapiyor.
Sicak giyin belki igrenc gelcek ama zeytin yagi sür disari cikmadan önce gelince geri yikar temizlersin soguk almani önler..

Rabbim sifa versin gecmis olsun..

geçmiş olsun allah acil şifalar versin..sebebini nedenini bilemeyiz sadece bir fikir üretebiliriz birde Gastroenteroloji bölümünden de randevu alabilirsiniz..

gaz da yapıyor aynı şeyleri.benim eşimde oluyor sık sık

gaz olabilir mi acaba? benim de oyle bır sorunum var.midemde ya da bagırsaklarımda gaz olunca dıger organlarımı sıkıstırıyor.kalbime birden bir ağrı geliyor 2 saniyelik fln.benım gastristim var o yuzden mıdemde gaz olabiliyor bazen.eger kalpte bir şey yoksa dahiliyeye gidin bi de.. gecmıs olsun

havalardan dolayı ceyranda kalmış olabilir misin? ya da stres kaynaklı. kısa vadede ekg çektirdiysen büyük oranda sorun yoktur ama sakın ihmal etme. 1 saatte tüm testlerin biter. ekg yapar yine, efor, ultrason, kan tahlili... için rahatlar. geçmiş olsun.

saol canım haklısın internetten bakabaka hastalık hastası oluyor insan

soğuktan olcağını düşünmüyorum çünkü yazında aynıydı

Bahsettiğiniz belirtiler varken ekg çektirmelisiniz bir durum varsa o zaman belli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…