kardiyolojiye almıştım aslında rendavu dahiliye aklıma gelmemişti
mrb arkadaşlar uzun zamandır kalbim bişiler saptanıyormuş gibi kramplar oluyor daha önce ekg çektirmiştim bir şey çıkmadı bu aralar çok fazla ağrım oluyor batma hissi ayın sonuna rendavu bulabildim dolu kardiyoloji bunun gibi sıkıntısı olan oldumu daha önce şimdiden teşekkürler...
aslına devlet hastanelerınde varmı bılmıyorum ama ozel tıp merkezlerınde holter dıye bı cıhaz var bu cıhazı sıze yapıstıryorlar bole cep telefonu gıbı sekız tanede bantı var gogus kısmına yapıstırım dıger gun ertesıye kadar sızde kalıyor bı kalp rıtmınızı bu sekıde ölçturmenızı onerırım gecmıs olsn
yok daha önce gitmedim kardiyolojiye ekg çektirmiştim ama birşey çıkmamıştı sonra ultrasyon çektirdim ondada bişi yok ama işte ağrı var ayın sonuna zor buldum rendavuyu inş ciddi bişi çıkmaz sinirim bozuldu
devlet hastanelerinde holter var mı denmesi çok komik yaa:))
asıl o özel tıp merkezlerine gitmem ben ya
holterin 2 tipi vardır ritm ve tansiyon holter
ayrıca ritm holter ritm bozukluğu şüphesinde filan istenir
neyse
holterden önce zaten kardiyoya gidecekmişsin
orda ekg vs gerekli tetkikler yapılır.
ama zaten sen batma hissi filan dediğin için lullabyın dediği gibi daha sonra dahiliyeye de gidersin
ayrıca canını üzen sıkan birşeyler oluyor mu?
bu şikayetler psikolojik olarak da çok görünüo?
bi de mesela bu şikayetler pozisyonla değişio mu?
kafaya çok takma buradaki insanların dediklerini de çok takma internetten konu komşudan duyduklarını söyleyip insanları evhamlandırmaktan başka bir şey bilmiyorlar yalan yanlış bilgilerle.
kalp ağrısı genelde sol kola vurur ama her göğüs ağrısı gibi hissedilen kalp kaynaklı olmak zorunda değil.
kardiyolojiye git bir muayenen yapılsın bir şey çıkmazsa o zaman zaten seni dediğim şeyler de olabilir diye genel dahiliyeye yönlendirirler.
bende böle ciddi şeylerde özele pek güvenemem ne varsa devlette var yine sorularına gelincede canım öle büyük derdim yok Allaha şükür bazen yatarken sol tarafıma doğru yatttğımda kramp giriyor ben zaten hep yüzüstü yatıyorum ama bu durum bu aralar çok sık olduğu için sağ tarafa yatıyorumdevlet hastanelerinde holter var mı denmesi çok komik yaa:))
asıl o özel tıp merkezlerine gitmem ben ya
holterin 2 tipi vardır ritm ve tansiyon holter
ayrıca ritm holter ritm bozukluğu şüphesinde filan istenir
neyse
holterden önce zaten kardiyoya gidecekmişsin
orda ekg vs gerekli tetkikler yapılır.
ama zaten sen batma hissi filan dediğin için lullabyın dediği gibi daha sonra dahiliyeye de gidersin
ayrıca canını üzen sıkan birşeyler oluyor mu?
bu şikayetler psikolojik olarak da çok görünüo?
bi de mesela bu şikayetler pozisyonla değişio mu?
Bende de aynı sorun var kaç yıldır.. Ben de gittim doktora bir sürü bişi bişi tabii ama sonuç: Strees ! ..
Sıkıntı stres durumlarında çıkıyor bu. Nefesim kesiliyor nefes almaya çalıştıkça da kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyor.. Sıkıntıdan uzak durmak lazım .. Pek mümkün değil de neyse :)))
Tabi yine de doktora görünmekte fayda var. Umarım bir şey çıkmaz :)
bende böle ciddi şeylerde özele pek güvenemem ne varsa devlette var yine sorularına gelincede canım öle büyük derdim yok Allaha şükür bazen yatarken sol tarafıma doğru yatttğımda kramp giriyor ben zaten hep yüzüstü yatıyorum ama bu durum bu aralar çok sık olduğu için sağ tarafa yatıyorum
sol tarafıma yatınca benim de sol göğsüme ağrı giriyor... aslında benim de gitmem lazım doktora ama erteliyorum zamanım yok diye :18:
mrb arkadaşlar uzun zamandır kalbim bişiler saptanıyormuş gibi kramplar oluyor daha önce ekg çektirmiştim bir şey çıkmadı bu aralar çok fazla ağrım oluyor batma hissi ayın sonuna rendavu bulabildim dolu kardiyoloji bunun gibi sıkıntısı olan oldumu daha önce şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?