- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi armanselin
- #6.721
Peki bir porsiyon öğlen köfte diyor ya 4 adet mi olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seceneklerimiz git gide cogaliyor :)Günaydınlar herkese
İnternette bunları buldum. Diyet dışına çıkmaktansa arada ne yerine ne yenir listesine bakabiliriz diye düşündüm
Bir köfte=1 yumurta
Listede yer alan protein kaynakları eşit kalori içerdiği için birbirleriyle değiştirilmeleri mümkündür.
Köfte 1 adet
Pirzola 1 küçük boy
Kuşbaşı et 3-4 küçük parça
Biftek 1 orta boy
Tavuk eti 1 köfte kadar
Balık eti 1 köfte kadar
Beyaz peynir 1 kibrit kutusu
Kaşar peyniri 2/3 kibrit kutusu
Çökelek, lor 1/4 su bardağı
Yumurta 1 adet
Kurubaklagil 4 yemek kaşığı
* 1 adet köfte ölçüsü, avuç içini bir daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir.
Peki bir porsiyon öğlen köfte diyor ya 4 adet mi olsa
Seceneklerimiz git gide cogaliyor :)
Günaydınlar herkese
İnternette bunları buldum. Diyet dışına çıkmaktansa arada ne yerine ne yenir listesine bakabiliriz diye düşündüm
Bir köfte=1 yumurta
Listede yer alan protein kaynakları eşit kalori içerdiği için birbirleriyle değiştirilmeleri mümkündür.
Köfte 1 adet
Pirzola 1 küçük boy
Kuşbaşı et 3-4 küçük parça
Biftek 1 orta boy
Tavuk eti 1 köfte kadar
Balık eti 1 köfte kadar
Beyaz peynir 1 kibrit kutusu
Kaşar peyniri 2/3 kibrit kutusu
Çökelek, lor 1/4 su bardağı
Yumurta 1 adet
Kurubaklagil 4 yemek kaşığı
* 1 adet köfte ölçüsü, avuç içini bir daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir.
ŞİMDİ 4 ADET KÖFTE YİYECEKSEK köfte yoksa 4 adet yumurt mı yiyecegız anlamadım ki ((((((((((((((
ŞİMDİ 4 ADET KÖFTE YİYECEKSEK köfte yoksa 4 adet yumurt mı yiyecegız anlamadım ki ((((((((((((((
Saat 15.00 teki form bisküvi yerine şunları yicem ben hesapladım kalori miktarı ayni oluyor ... bir dilim kızartılmış ekmek 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı tereyagi
canım o sudur ben de de öyle oluyor merak etme o birden giderListeye saatleriyle birlikte uydugum halde 600 gram almisim 75.60
5 kilo vermem geerek ama iştahımı kapatamıyorum bir türlüLeslie yapmıştım ben baya işe yarıyor. Yazın yine yapacağım. Jillian mı ne vardı o da süper. Benim aarkadaşım 10 kilo verdi. Yemesine dikkat edip spor yaparak. :)