Bebek Beslenmesi sagılan sütler hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar sütler dışarıda 6 saat buzdolabında 72 saat dayanıyor. pekala sağdığımız sütü buzdolabına koysak sonra cıkartıp 6 saat oda sıcaklığında saklayabiliyormuyuz yoksa hemen bitirmesimi gerekiyor.

ben 7 ay sağarak verdim üstelik yaz dönemine denk gelmişti ben buzdolabındaki sütü sıcak suyun içinde ısıtıyordum içtiğini içiyor içemediğini tekrar dolaba koyuyordum..dışarıda 6 saat evet gerçekten bozulmuyor ama bence sen yinede dolapta saklamaya özen göster derim. bol sütlerin olsun,sağlıcakla büyüsün bebeğin

Canım önce bi sakin ol, bir sürü konu açmışsın keşke tüm sorularını tek bir başlıkta toplasaydın, sana daha çok yardımcı olabilirdik o zaman.
Buzdolabından çıkardığın sütü dışarıda 2-3 saatten fazla bekletme ve bir kez ısıttığın sütü tekrar ısıtma derim ben.
Bende sadece sağarak veriyorum, içtiğini içiyor, içmediğini döküyorum ne olur ne olmaz diye.
Dökmek istemiyorsan az miktarda çıkar daha isterse yenden çıkarırsın canım.

Başka bir soruna daha cevap vereyim canım, biberonu ben her seferinde kaynatmıyorum, akşamdan akşama kaynatıp gün içerisinde sıcak suyla yıkıyorum. Emziğini de kaynak suda 5 dk bekletiyorum.

teşekkr ederim ama 6 saat dışarda bekletebilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…