Bebek Beslenmesi Sağdığınız süte kan bulaşması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
53
0
86
İstanbul
Kızlar göğüs ucumda emzirmeden kaynaklı çok yara ve yarık oluştu. Dün akşam çocuğun tam emmediği kısmı da alabilmek için sağmak istedim. Fakat sonra bir baktım ki göğüs ucumdaki yara kanamış ve sağdığım süte kan bulaşmış. Dün akşam bu sütü buzdolabına koydum hemen atamadım. Ama çocuğa verip vermemekte kararsızım bir zararı olursa diye. Konu ile ilgili tecrübesi olan var mı aranızda?

Benim de başıma gelmişti. Yenidoğan yoğun bakım hemşireleri herhangi bi sorun olmayacağını söylediler. Ben sütü çoktan atmıştım. Yara olam memeden bebek emerken de kan gelebiliyormuş ama yine de doktorunuza bir sorun isterseniz. Ben hiç o şekilde vermedim

Kusturur diye biliyorum ben canım ama doktora bi sor istersen..

Teşekkürler kızlar
Attım sütü, çocuk emerken gelince kanda bozulma olmamış oluyor
Fakat ben buzdolabına koymuştum bir gece bekleyince bir şeyler üremiş olabilir diye düşünerek attım sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…