Ayy inşallah eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediye olarak kutu hazırlamak istiyorum içinde bebek çorabı falanİnşallah canım benim polikistik over diyorlar normal yolla zorlaştı sanırım karsta yaşıyorum imkanlar çok kısıtlı. O kadar strese girdim ki ne yapacağımı bilmiyorum. İnşallah siz çift çizgiyi bu ay görürsünüz
İnşallah istediğin o güzel duyguyu yaşarsın. Siz kaç yıldır istiyorsunuzAyy inşallah eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediye olarak kutu hazırlamak istiyorum içinde bebek çorabı falan
İyi akşamlar bende 10 gün önce dermoid kist ameliyatı oldum açık ameliyat size birşey sormak istiyorum çocuk deniyorduk 1sene olmadı onun için gittik kist olduğu ortaya çıktı aldirdik bu süreçten sonra acaba hamile kalabilir miyim ve kaç ay korunmamiz lazım kiArkadaşım geçmiş olsun. Benim de 7 yıl önce dermoid kistim alındı sol yumurtalığımdan fakat şimdi de sağ yumurtalığımda 3,5x3 cm derimod kist oluşmuş. Yeniden ameliyat olucam. Dermoid kist ilaçla veya soğan kürüyle geçmez ama yumurtalığına hiç bir zararı yoktur. Sadece yumurtalığından kisti alıp çıkaracaklar olup bitecek. Asla endişe etme. Yumurta sayın vs azalmaz … çok geçmiş olsun tekrardan
Tam bir yıldır istiyoruzİnşallah istediğin o güzel duyguyu yaşarsın. Siz kaç yıldır istiyorsunuz
Benimde 14 ay oldu stresten öldüm.Tam bir yıldır istiyoruz
Öncelikle merhaba kızlar yeni üye oldum ben doğru yere konu açtım mi bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben 9 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama hiç bir şekilde tutamadı bu son ay adetden sonra sürekli kasik ve bel ağrım oldu ilişki sırasında çok ağrım oluyor du iki gün önce hastaneye gittim ve ilk defa altan muayene edildim ve sağ yumurtalıklarimda 5.30cm kist olduğunu öğrendim doktor hemen ameliyat dedi korktum tabi dün mr çektirdim Perşembe günü gidip öğrenecm ne olduğunu tam olarak başından böyle bir şey geçen var mı çok tecrübesizim yardımcı olursanız çok sevinirim hepinze şimdiden teşekkür ederim
Kızlar benim de 5 cm kistim vardı sağ yumurtalığımda sogan kürü denedim 4 cm oldu ve ayriyeten pkos var bide yüzümde yaralar çıkmaya başladı kilo aldım çok ödem oluyor vücudum da ne yaptıysam geçmedi ya kist ve pkos ne yapabilirim bilmiyorum ya Allah'ım hepimizd şifa versin kızlarMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde aynı durumum söz konusu. Mr sonucunda 7 cm oldugu görüldü daha küçükleri için ilacla tedavi mümkün olabiliyormus. Dogum kontrol hapı gibi.. Ama bebek istediğimiz için ilaçla tedaviyi bu boyutta doktorum önermedi. Fakat direkt ameliyatta demedi bebek için engel bir durum olmadıgını söyledi. gerçi kistin temiz çıkmasıda etkendir belki. Eger hamile kalırsam dogum ile birlikte alınabileceğini söyledi bu yüzden su an için beklemedeyiz bir iki ay daha deneyip karar vericez. Tek handikapı bebek için aşılama vs sürecine geçmek istediğimde kullanmam gereken ilaçlar kistide büyütebilirmiş o yüzden çok kararsız kaldım. Benim evliliğimde 3. yılım olacak yaşımda 30. bu yüzden kisti aldırmayı en son düşünüyorum doktor hamilelik için engel dedi diye ama yaşın geç ise evliliğinde de daha yeniymişsin bence hiç zaman kaybetmeden ameliyatını al kurtul. Ameliyat sonrası 6 ay civarı hamile kalmaman lazım sonrasında rahat olursun. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun inşallah erimistir kistiniz bendede varda kist nasıl oldu gectimiKızlar benim de 5 cm kistim vardı sağ yumurtalığımda sogan kürü denedim 4 cm oldu ve ayriyeten pkos var bide yüzümde yaralar çıkmaya başladı kilo aldım çok ödem oluyor vücudum da ne yaptıysam geçmedi ya kist ve pkos ne yapabilirim bilmiyorum ya Allah'ım hepimizd şifa versin kızlar
Geçmiş olsun inşallah erimistir kistiniz bendede varda kist nasıl oldu gectimi
Kaç farklı doktora gittim kimisi ilgilendi kimisi ilgilenmedi hep doğum kontrol hapı verdiler bende kullanamıyorum maalesef soğan kürüne devam diyorlar ama soğandan da soğuyacagim bu gidişleGeçmiş olsun inşallah erimistir kistiniz bendede varda kist nasıl oldu gectimi
E peki soğan suyu ise yaramıyordu doğum kontrol hapı kullanamıyorsanız benim doktorum bana doğum kontrol hapı vermedi cyclo-progynova diye ilaç verdi oda eritirmis galiba hem kistini eritir hemde adetini düzenler dedi sende ondan kullanabilirsin doktoruna sorarak tabikiKaç farklı doktora gittim kimisi ilgilendi kimisi ilgilenmedi hep doğum kontrol hapı verdiler bende kullanamıyorum maalesef soğan kürüne devam diyorlar ama soğandan da soğuyacagim bu gidişle
Ya benimkini tüp bebek doktoru baktı gördü tüp bebek için gitmiştik kist var buranda dedi büyük ihtimal aşılamadan dedi bu ay eritmeye çalışacağız dedi başka bişi demedi bende korktum sonraki gün mesaj attım kaç cm diye 6 cm dedi 6 cm yi duyunca daha çok korktumÇok sağolun sizin kaç cm kistiniz ve doktorlar ne dedi
Soğan suyu fayda etti ama bı Zaman sonra sıkılıyorsun içemiyorsun artık canım. Doğum kontrol hapı verdiler bana hep yan etki yaptığı için kullanmadım ben bı kere quilistra diye bi hap verdi reglimi düzene soktu o gerçekten ama zaten bana ilk polikistikover dendi kist sonradan çıktıE peki soğan suyu ise yaramıyordu doğum kontrol hapı kullanamıyorsanız benim doktorum bana doğum kontrol hapı vermedi cyclo-progynova diye ilaç verdi oda eritirmis galiba hem kistini eritir hemde adetini düzenler dedi sende ondan kullanabilirsin doktoruna sorarak tabiki
Kaç santimin kaldi sağlığın için içmek zorundasın canim o dediğin hap ne işe yarıyor bilmiyorum ama benim kullandığım hapı doktora sorup kullanabilirsinSoğan suyu fayda etti ama bı Zaman sonra sıkılıyorsun içemiyorsun artık canım. Doğum kontrol hapı verdiler bana hep yan etki yaptığı için kullanmadım ben bı kere quilistra diye bi hap verdi reglimi düzene soktu o gerçekten ama zaten bana ilk polikistikover dendi kist sonradan çıktı
Hic korkma canım bence içebilirsen soğan suyu iç hapinida düzenli kullan çokta aldırış etme inanki aldırış ettinmi daha çok sinir stres geriliyorsun sen acele etme hiç bu konuda küçültur inşallah kullandığın hapYa benimkini tüp bebek doktoru baktı gördü tüp bebek için gitmiştik kist var buranda dedi büyük ihtimal aşılamadan dedi bu ay eritmeye çalışacağız dedi başka bişi demedi bende korktum sonraki gün mesaj attım kaç cm diye 6 cm dedi 6 cm yi duyunca daha çok korktum
Evet canım 5 cmdi ya 4 cm olduğu için ben pek aldırış etmedim kendiliğinden geçer belki diye ama şuan da en çok sıkıntı veren yüzümde hormonal yaralar çıkmasıKaç santimin kaldi sağlığın için içmek zorundasın canim o dediğin hap ne işe yarıyor bilmiyorum ama benim kullandığım hapı doktora sorup kullanabilirsin
İnşallah canım ya inşallah küçülür yok olur soğan suyunu doktoruma sordum o da iç dedi ama sonradan araştırdığımda bazılarında büyüme yapmış kisti o yüzden cesaret edemedim korktum zaten stres sıkıntıdan korkudan hergun ağlayıp duruyorumHic korkma canım bence içebilirsen soğan suyu iç hapinida düzenli kullan çokta aldırış etme inanki aldırış ettinmi daha çok sinir stres geriliyorsun sen acele etme hiç bu konuda küçültur inşallah kullandığın hap
O kist den kaynaklimi çıkıyor canim doktoruna sordunmuEvet canım 5 cmdi ya 4 cm olduğu için ben pek aldırış etmedim kendiliğinden geçer belki diye ama şuan da en çok sıkıntı veren yüzümde hormonal yaralar çıkması