Sağ yumurtalık da kist ve ameliyat

Ayy inşallah eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediye olarak kutu hazırlamak istiyorum içinde bebek çorabı falan

İyi akşamlar bende 10 gün önce dermoid kist ameliyatı oldum açık ameliyat size birşey sormak istiyorum çocuk deniyorduk 1sene olmadı onun için gittik kist olduğu ortaya çıktı aldirdik bu süreçten sonra acaba hamile kalabilir miyim ve kaç ay korunmamiz lazım ki (

Malesef bu halk arasında çikolata kisti denilen ancak tıbbi olarak endometriosis hastalığı olarak adlandırılan bu durum tekrarlayan bir şey ve özellikle sağlıklı beslenme/yaşam bakımından bazı şeylere dikkat ederek yaşamak gerekiyor. Özellikle ağrının çok olduğu ve kistin boyutunun büyük olduğu durumlarda ameliyat tek opsiyon olabiliyor. Ancak kadının yaş, çocuk isteği, hormon değerleri vb. hususlar doktor tarafından göz önünde bulunduruluyor. Ameliyattan sonra 1 yıl içerisinde çok hamile kalan duydum (ama ben henüz kalamadım). Yaşadığınız yeri bilmiyorum ancak bu konuda uzmanlığı olan bir kadın doğumcuya gözükmelisiniz, gitmeden önce araştırın. İstanbul'da Ercan Baştu bu konudaki uzmanlardan biri.

Kızlar benim de 5 cm kistim vardı sağ yumurtalığımda sogan kürü denedim 4 cm oldu ve ayriyeten pkos var bide yüzümde yaralar çıkmaya başladı kilo aldım çok ödem oluyor vücudum da ne yaptıysam geçmedi ya kist ve pkos ne yapabilirim bilmiyorum ya Allah'ım hepimizd şifa versin kızlar

Geçmiş olsun inşallah erimistir kistiniz bendede varda kist nasıl oldu gectimi

Kaç farklı doktora gittim kimisi ilgilendi kimisi ilgilenmedi hep doğum kontrol hapı verdiler bende kullanamıyorum maalesef soğan kürüne devam diyorlar ama soğandan da soğuyacagim bu gidişle
E peki soğan suyu ise yaramıyordu doğum kontrol hapı kullanamıyorsanız benim doktorum bana doğum kontrol hapı vermedi cyclo-progynova diye ilaç verdi oda eritirmis galiba hem kistini eritir hemde adetini düzenler dedi sende ondan kullanabilirsin doktoruna sorarak tabiki

Çok sağolun sizin kaç cm kistiniz ve doktorlar ne dedi
Ya benimkini tüp bebek doktoru baktı gördü tüp bebek için gitmiştik kist var buranda dedi büyük ihtimal aşılamadan dedi bu ay eritmeye çalışacağız dedi başka bişi demedi bende korktum sonraki gün mesaj attım kaç cm diye 6 cm dedi 6 cm yi duyunca daha çok korktum

Soğan suyu fayda etti ama bı Zaman sonra sıkılıyorsun içemiyorsun artık canım. Doğum kontrol hapı verdiler bana hep yan etki yaptığı için kullanmadım ben bı kere quilistra diye bi hap verdi reglimi düzene soktu o gerçekten ama zaten bana ilk polikistikover dendi kist sonradan çıktı

Kaç santimin kaldi sağlığın için içmek zorundasın canim o dediğin hap ne işe yarıyor bilmiyorum ama benim kullandığım hapı doktora sorup kullanabilirsin

Hic korkma canım bence içebilirsen soğan suyu iç hapinida düzenli kullan çokta aldırış etme inanki aldırış ettinmi daha çok sinir stres geriliyorsun sen acele etme hiç bu konuda küçültur inşallah kullandığın hap

Kaç santimin kaldi sağlığın için içmek zorundasın canim o dediğin hap ne işe yarıyor bilmiyorum ama benim kullandığım hapı doktora sorup kullanabilirsin
Evet canım 5 cmdi ya 4 cm olduğu için ben pek aldırış etmedim kendiliğinden geçer belki diye ama şuan da en çok sıkıntı veren yüzümde hormonal yaralar çıkması

İnşallah canım ya inşallah küçülür yok olur soğan suyunu doktoruma sordum o da iç dedi ama sonradan araştırdığımda bazılarında büyüme yapmış kisti o yüzden cesaret edemedim korktum zaten stres sıkıntıdan korkudan hergun ağlayıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…