Sağ tüp çikolata kistinden dolayı kapalı??

Çikolata kisti falan yokmuş. Hiç kist yokmuş hatta. Rahim filmim geçersizmiş. Anestezi ile tekrar çektiler. Tertemiz herşey sorunsuz. Aylarca boşuna üzülmüşüm. 😔😔
İnanmıyorum yaaa gerçekten olmayan şeyi nasil var yapmışlar ki ne saçma çok sevindimm ama 💜

Merhaba ben de bugün hsg çekindim ve sağ tüpümün kapalı olduğunu öğrendim. Haftaya kontrole gideceğim sanırım tedavi başlayacağız. Çok kötüydüm gerçi hala öyleyim. Bir arkadaşım ile konuştum arkadaşının sağ tüpünü almak zorunda kalmışlar ve doktor direk tüp bebek demiş kendiside düşünmek istemiş. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış. Allah'tan umut kesilmez.
Hah ağrılı oldu mu sizin

Herkese merhabalar. Hsg de sağ tüpümün 6 cm çikolata kistinden dolayı kapalı olduğunu o yüzden gebe kalamadığımı öğrendim. Amh 1.64. Diğer hormon testlerim ve eşimin sipermiyogram herşey normal. Sol tarafımda açık. Bana direk aşılama tüp bebek yap doğal yollarka hamile kalamazsın dedi dr. Tek tüple gebe kalan var mı aranızda acaba? Sizce ne yapmalıyım??
Merhabalar. 1 sene önce sağ tüpümü aldırdım. Pcos var bende ve eşimde varikosel vardı bana doğal yolla hamile kalırsın demişlerdi zaman kaybetmek istemezseniz aşılama ve tüp bebek demişlerdi. Eşim ameliyat oldu sonra hacamat sülük tedavisi olduk ikimizde doktor kontrolünde ve vitamin takviyeleri sağlıklı beslnme yürüyüş ve hep pozitif düşünerek bolca dua ederek bu süreci yönettik hamd olsun Rabbim doğal yoldan nasip etti. Umudunuz kaybetmeyin ve elinizden geleni yapın . Yollar uzun olabilir ama Rabbim kolaylığını da verir elbet.

İki gündür kendime gelemiyorum ne yapacağım nasıl olacak diye. Bir arkadaşımın da sağ tüpleri kapalıydı açılmadı doktor direk tüp bebek demiş düşünmek istemiş ve 2 ay sonra hamile kalmış. Sanırım nasip tamamen.
Benimde sağ tüpüm hasarlıydı ameliyat oldum aldırdım hiç aklıma kötü bişey getirmedim Rabbim isterse herşey olur ol desin yeter ki . Umutlu olun imtihandayız vardır bunda da bir hayr.

Merhabalar. 1 sene önce sağ tüpümü aldırdım. Pcos var bende ve eşimde varikosel vardı bana doğal yolla hamile kalırsın demişlerdi zaman kaybetmek istemezseniz aşılama ve tüp bebek demişlerdi. Eşim ameliyat oldu sonra hacamat sülük tedavisi olduk ikimizde doktor kontrolünde ve vitamin takviyeleri sağlıklı beslnme yürüyüş ve hep pozitif düşünerek bolca dua ederek bu süreci yönettik hamd olsun Rabbim doğal yoldan nasip etti. Umudunuz kaybetmeyin ve elinizden geleni yapın . Yollar uzun olabilir ama Rabbim kolaylığını da verir elbet.
Hacamat bizde düşünüyoruz aslında hangi bölgelere nasıl yapılıyor hiç bilmiyoruz.

Hacamat bizde düşünüyoruz aslında hangi bölgelere nasıl yapılıyor hiç bilmiyoruz.
Benim kasık bel kuyruk sokumu ve sırt bölgesine oldu. Zaten ne için tedavi olmak istediğinizi söylüyorsunuz. Sülüğü de doktor sol taraftaki kaşık bölgeme koydu 5 tane . Eşimde sırt kafa ve bacak hacamatı oldu bide hayalarına sülük yaptırdı. Alternatif tıp ve modern tıp ikisi birlikte ilerledik. Herşeylerinizi kontrol ettirin uygunsa yaptırın. Tabi doktorunuza da danışın. Her doktor alternatif tıbbı önermeyebiliyor. Benim doktorum kendisi de yaptığı için önerdi

Rabbim tüm dertlerinize derman şifa versin ve hayırlısıyla kolaylıkla en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🤲

X