- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
-
Cnm bende tam bununda ılgili bır konu acicaktim üstüne bastınMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yumurtlama dönemini değerlendirdik ve az önce sağ yumurtalığıma 2 defa saplantı oluştu. Ümitlenmekte istemiyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkür ederim
2 günde döllenme bile daha yeni olur o derece erken yani canimMerhaba arkadaşlar 2 gün önce yumurtlama dönemini değerlendirdik ve az önce sağ yumurtalığıma 2 defa saplantı oluştu. Ümitlenmekte istemiyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkür ederim
Kahverengi az lekenme varsa evet olabilir.bat tarihin ne zaman canım.Ben şu anda sağ tarafımda çok aşırı batma var oturamıyorum ağrıdan ve kahverengi lekelerim var hamilelik belirtisimi
25nisan olmam gerekiyorKahverengi az lekenme varsa evet olabilir.bat tarihin ne zaman canım.
Birde ilişkiden bir hafta falan geçti mi
Anladım teşekkür ederim2 günde döllenme bile daha yeni olur o derece erken yani canim
Üç gündür lekelerim var ve bugün batmalar başladı sağ tarafımdaKahverengi az lekenme varsa evet olabilir.bat tarihin ne zaman canım.
Birde ilişkiden bir hafta falan geçti mi
Yumurtlama takip ettin mi.batmalar yumurta catlarken de olur.ama lekelenme ilk belirti olabilir.Üç gündür lekelerim var ve bugün batmalar başladı sağ tarafımda
Regli belirtisi var mı benim de 15 i batBende de sağ tarafta batma var. 16 nisan bat. Ama ben okuduğum belirtiyi yaşıyorum.Psikolojik büyük ihtimsl bende
Daha önce bende de aynı şekilde herşey psikolojikti. Ama artık oluruna bıraktım diyordummm ki az önce batma hissedene kadarBende de sağ tarafta batma var. 16 nisan bat. Ama ben okuduğum belirtiyi yaşıyorum.Psikolojik büyük ihtimsl bende
Evet çok az zaten yok cnm ben yaklaşık 7aydor ıstiyorum yumurtlama takibi yaptım 4ay bır şey olmayınca bıraktım artık al-lah ne zaman nasip ederse ozaman olur dedimYumurtlama takip ettin mi.batmalar yumurta catlarken de olur.ama lekelenme ilk belirti olabilir.
Hafif lekelenme olur.kahvrrengi yada pembe ama kırmızı kan olmayacak.bir ped dolmayacak kadar az olmalı.
Aynen hep öyle yapıyoruz.bende sol kasık agrisini hamilelige bağladım.sonra regli belirtisi başladı.bunlar hep umut etmekten.aslinda olura bıraksak belki hemen hamile kalicazDaha önce bende de aynı şekilde herşey psikolojikti. Ama artık oluruna bıraktım diyordummm ki az önce batma hissedene kadar
İnşallah olur canım.lekenme ve hafif kasık ağrısı ilk belirti olabiliyor.ama regli gününe daha var.biraz daha bekle test yap benceEvet çok az zaten yok cnm ben yaklaşık 7aydor ıstiyorum yumurtlama takibi yaptım 4ay bır şey olmayınca bıraktım artık al-lah ne zaman nasip ederse ozaman olur dedim
Kesinlikle öyle. 2 aydır hiç takmıyordum ama bu ay çevremdeki herkesssten hamilelik haberi alıyorum. Gerçekten psikolojimi etkiledi. Allah hayırlısını nasip eylesin tek duam bu. Ama birazda çabuk gelse fena olmaz heeAynen hep öyle yapıyoruz.bende sol kasık agrisini hamilelige bağladım.sonra regli belirtisi başladı.bunlar hep umut etmekten.aslinda olura bıraksak belki hemen hamile kalicaz
Olsa bile hiç hazır değilim Şuandaİnşallah olur canım.lekenme ve hafif kasık ağrısı ilk belirti olabiliyor.ama regli gününe daha var.biraz daha bekle test yap bence
İlişki üzerinden 12 gün falan geçince daha net olur.
Batmalar hafif ağrı yumurtlama zamanı olur.regli zamanı olur.hamilelikte olur.o yüzden bu hamilelik demek doğru olmaz.Geçen ayda bu batmalar vardı ama lekelerim yoktu
İnşallah hemen olur canım ya.Allah herkesin gönlüne göre versinKesinlikle öyle. 2 aydır hiç takmıyordum ama bu ay çevremdeki herkesssten hamilelik haberi alıyorum. Gerçekten psikolojimi etkiledi. Allah hayırlısını nasip eylesin tek duam bu. Ama birazda çabuk gelse fena olmaz hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?