Sağ tarafta ağrı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Yaklaşık 1 aydır sabaha karşı 5 gibi belimin sağ tarafında bir ağrı başlıyor. Hani iki elimizi belimize koyarız ya tam o noktada. Arkaya ve öne doğru hafif yayılıyor. Hareket ederken artıyor. Yataktan kalkana kadar sürüyor. Uyutmuyor. Yataktan kalkıp tuvalete gidip özellikle afedersiniz büyük tuvaleti yapıp hareket edince geçiyor. Gündüz, gece yatarken ağrıdan eser yok. O saatler aarsında sadece.Böbrek olsa gündüz de ağrır diyorum. Üşütme falan olabilir mi acaba diyorum. Böyle ilginç bir durum yaşayan var mı?

Doktora gidin

1 ay uzun bir süre. Doktora gitmediniz mi hic?
Ben bobrek agrisi cok yasadim ama benim agrim arkada degil ön yanda oluyordu ve kasigima vuruyordu.
Doktora gitmelisiniz.

Doktora gitmenizi öneririm,birde ayağınızın altına sıcak su torbası koyabilir sonucu görebilirsiniz

Gaz sancısı olabilir. Bağırsaklarımla ilgili bir problem olduğunda dediğiniz gibi ağrı olmuştu. Hâlâ çok üşüyüp, gaz sıkışması falan olursa oluyor o ağrıdan. doktora gidin en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…