sağ overde 17 mmlik folikül izlendi.. arkadaşlar açıklaması nedir yardım lütfen

cansuyum26

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
90
20
38
merhabalar dün doktora gittim sağ yumurtalığımdaki ağrıdan dolayı. rahmin arkasında sıvı var dedi. yatış verdi. 1 gece yattım. bugünde radyolojıye sevketti. sonuç sağ overde 17 mmlik folikül izlendi. douglasta az miktarda sıvı izlendi.diğer herşey düzenli ve normal yazıyor. açıklaması nedir izlenenlerin?bilmiyorumkismile

canım folikül yumurta hücresi demek diye biliyorum, 17mm yani çatlamak üzere olan bir yumurtan var bebek düşünüyorsan bu günleri değerlendir, yumurtlama zamanında ağrı olabiliyor seninki de öyledir inşallah.

Bir sitede şunu buldum:
Folikül, yumurtalıkta yumurtayı taşıyan içi sıvı dolu kesedir. Yumurtayı besler ve ovulasyonda çatlayarak salar.

teşekkür ederim cnm. bebek istiyorum. yanı şuan yumurtlamışmı bulunuyorum yoksa daha çatlıcakmı. 17 mm çatlyan yumurtamı oluyor şimdi.

merhabalar dün doktora gittim sağ yumurtalığımdaki ağrıdan dolayı. rahmin arkasında sıvı var dedi. yatış verdi. 1 gece yattım. bugünde radyolojıye sevketti. sonuç sağ overde 17 mmlik folikül izlendi. douglasta az miktarda sıvı izlendi.diğer herşey düzenli ve normal yazıyor. açıklaması nedir izlenenlerin?bilmiyorumkismile

canim bugunlerde yumurtlaman olucak anlamina geliyor, sana bol sanslar.

hadı inşallah ya. çok istiyorum. inşallah herkesin kucağı dolar benimde...bugünde akıntım çok fazla oldu.

Hayırlısı olsun canım, Allah tez zamanda gönlünün muradını versin.

Merhabalar Bugün Doktora Gittim Ultrasyon Verdi Çekildim Sonucu Aldım Ama Daha Doktora Gösteremedim Merak Ettim Ne Olduğunu ŞU Yazıyor ;

''Sağ overde :20*17 , sol overde : 18*19 mm boyutlarında folikül imajı mevcuttur '' Yazıyor Açıklayabilirmi Birisi Acaba ..

Merhabalar Bugün Doktora Gittim Ultrasyon Verdi Çekildim Sonucu Aldım Ama Daha Doktora Gösteremedim Merak Ettim Ne Olduğunu ŞU Yazıyor ;

''Sağ overde :20*17 , sol overde : 18*19 mm boyutlarında folikül imajı mevcuttur '' Yazıyor Açıklayabilirmi Birisi Acaba ..

X